Hala Al Turk

Penyanyi dan pelakon wanita Bahrain

Hala Al Turk (Bahasa Arab: حلا الترك; lahir di Manama, Bahrain, 15 Mei 2002; umur 20 tahun) merupakan seorang penyanyi dan pelakon wanita Bahrain.[1]

Hala Al Turk
حلا الترك
حلا الترك
Kelahiran (2002-05-15) 15 Mei 2002 (umur 20)
Pekerjaan
Tahun aktif2009–kini
Kerjaya muzik
GenreMuzik Arab
InstrumenVokal
Syarikat rakaman
  • Platinum Records
  • AlTurk Productions

DiskografiSunting

Tahun Lagu Nama bahasa Arab Masa
2011 Bnayty El Habooba feat. Mashael بنيتي الحبوبة 4:02
2012 Baba Nezel Ma'asha بابا نزل معاشه 4:11
Zahgana زهقانة 4:41
Jaa Al Qamar ft. Aseel Omran جاء القمر 3:05
Ya Rab Samehny Ya Rab يارب سامحني 3:57
2013 Mamlakat Al Bahrain مملكة البحرين 2:58
Happy Happy هابي هابي 4:26
Namy ft. Aseel Omran نامي 2:48
2014 Tren Tren ترن ترن 2:32
2015 Live In The Moment 3:35
Ah Ya Qamar ft. Dounia Batma آه يا قمر 4:40
2016 Why I'm So Afraid لماذا أنا خائف جدا 5:11
2017 Happy Birthday Hammad[2] عيد ميلاد سعيد حماد 4:31
A3shak Deraty أعشق ديرتي [3] 3:18
2018 Mamnoo Ellames ممنوع اللمس 3:55
2018 Ok Habibi اوكي حبيبي 2:35
2018 Nahwaky Ya ElBahrain لا_الترك_-_نهواك_يا_البحرين 4:56
2019 Khali Blash خالي بلاش 2:50
2020 Shtebi Menni شتبي مني 3:37
2021 Ya Leyali Sef يا ليالي الصيف 3:42
2022 Ana Majnouna أنا مجنونة 2:44

RujukanSunting

  1. ^ "حلا الترك تتحدث عن جنسيتها مرة أخرى: جذوري أردنية ولكني أحمل الجنسية البحرينية | مجلة سيدتي" [Hala Al-Turk talks about her nationality again: My roots are Jordanian, but I hold Bahraini citizenship]. web.archive.org. 30 September 2018. Diarkibkan daripada yang asal pada 2018-09-30. Dicapai pada 2 Jun 2022.CS1 maint: bot: original URL status unknown (link)
  2. ^ "Hala Al Turk Happy Birthday Hammad".
  3. ^ ""أعشق ديرتي" تحقق نجاحًا كبيرًا برؤية إيناس يعقوب" (dalam bahasa Arab). Dicapai pada 2 Jun 2022.

Pautan luarSunting