Cermin: Perbezaan antara semakan

21 bait ditambah ,  11 tahun lalu
k
r2.7.1) (bot menambah: su:Kaca Eunteung
k (r2.6.3) (bot menambah: hr:Zrcalo)
k (r2.7.1) (bot menambah: su:Kaca Eunteung)
[[az:Güzgü]]
[[id:Cermin]]
[[su:Kaca Eunteung]]
[[be:Люстра]]
[[be-x-old:Люстра]]
118,997

suntingan