Perbezaan antara semakan "Burung Enggang Belukar"

 
==Tabiat==
asline iki ora weruh kebiasaane burung Enggang.
kebiasaan yg ngawur
Enggang iku boso kene artine renggang. embuh opone sing renggang. dadi burung golongan iki ojo diubuh neng pekarangan omah. soale, barakne hubungan keluarga jadi renggang. lha iki ono hubungane karo sipat burung enggang mau.
 
==Habitat==
Pengguna awanama