Nurzairina atau lebih dikenali sebagai Kirey (lahir di Kota Mataram, Nusa Tenggara Barat, 16 Oktober 1976; umur 43 tahun) merupakan seorang penyanyi, pelakon Indonesia.

Kirey
KelahiranNurzairina
(1976-10-16) 16 Oktober 1976 (umur 43)
Indonesia Kota Mataram, Nusa Tenggara Barat, Indonesia
Nama lainKirey
Pekerjaanpenyanyi, pelakon
Tahun aktif1996-kini
PasanganJhon
Laman webwww.musica.id
Kerjaya muzik
GenrePop, Rock, Slow rock
Syarikat rakaman

DiskografiSunting

  • Terlalu (1997)
  • Rindang Tak Berbuah (1998)
  • Kehadiranmu (1999)
  • Kerinduan (2002)

KompilasiSunting

  • 20 Best Slow (2003)

FilemografiSunting

  • Sebuah Pertanyaan untuk Cinta (2000)

SinetronSunting

  • Anakku Terlahir Kembali (1996)

Pautan luarSunting