Necrotic Chaos ialah sebuah kugiran brutal death metal yang berasal dari Ipoh, Perak, Malaysia. Kugiran ini ditubuhkan pada tahun 1992 dan kini terdiri daripada lima orang ahli.[1]

Necrotic Chaos
Berasal dariMalaysia Ipoh, Perak, Malaysia
GenreBrutal death metal
Tahun aktif1992–kini
Syarikat rakaman
Ultra Hingax Productions[1]
Laman sesawang
www.myspace.com/necroticchaos
AhliAzlanthor (Vokal)
Jadam (Gitar)
JoO (Gitar)
Azmaniarkth (Bes)
Wira (Dram)
Bekas ahliMenthra (Gitar)
Adik (Bes, vokal)

Ahli-ahliSunting

Ahli sekarangSunting

  • Azlanthor - Vokal (Langsuyr)
  • Jadam - Gitar (Mesmerized, Damien)
  • JoO - Gitar (Hayagriva)
  • Azmaniarkth - Bes (Langsuyr, Vociferation Eternity, Sil Khannaz)
  • Wira - Dram (Athotorgh, Spoon, Spin, Spring, New Boyz)
  • Dark-E-gitar

Bekas ahliSunting

Menthra - Gitar Adik - Bes, vokal (Brain Dead)

DiskografiSunting

  • Promo Tape (1993)
  • Regime Grotesque (2003)
  • Black As The Insect (2005)
  • Tribute to cromok (2007)
  • Pentagrams of 666" (2008)
  • Devil assassin (2009)
  • Hell on earth (2010)

RujukanSunting

  1. ^ a b "Necrotic Chaos", Encyclopaedia Metallum. Diperolehi pada 2011-03-09.

Pautan luarSunting