Perbincangan pengguna:Sania Zakwan
Latest comment: 2 tahun lalu by 2001:E68:5432:A564:B806:3CDD:E55A:4AD1 in topic Makanan Klek-Klek
Selamat datang ke Wikipedia, Sania Zakwan!
Terima kasih kerana menyertai Wikipedia bahasa Melayu, kini terdapat seramai 325,519 pengguna berdaftar!
Selamat sejahtera. Selamat datang ke Wikipedia dan terima kasih atas sumbangan anda! Saya HsfBot, salah seorang penyunting di sini dan saya berharap anda sudi untuk membantu laman ini.
Do not understand Malay? Visit our embassy now.
Beberapa panduan yang mungkin berguna untuk anda: | Sesetengah perkara yang digalakkan dan dilarang:
|
Jika anda memerlukan bantuan, anda boleh: | atau: |
Terdapat beberapa cara untuk menyumbang kepada Wikipedia. Antaranya seperti:
|
|
Sentiasa ingat untuk menandatangani pesanan anda pada laman perbincangan dengan meletakkan ~~~~ (empat kali tanda gelombang) atau klik butang pada laman penyuntingan.
Semoga anda menikmati kunjungan di Wikipedia bahasa Melayu. Selamat menyumbang!
Ikhlas daripada saya, HsfBot
Suria FM sunting
Rencana Suria FM Lama yang awak buat itu, bertindih dengan rencana sedia ada, Suria (stesen radio) dan akan dipadamkan nanti. Harap maklum.-Fandi89 (bincang) 03:52, 26 Januari 2020 (UTC)
Makanan Klek-Klek sunting
Makanan Klek-Klek.
Apa klek-klek-klek-klek-klek!
Gurik! Chmmm!
Te sibipipipoin, cikgu perpustakaan!
Te cikgu Buni Yaya, Kong-Kong Be Yaya!
Cikgu Yaya memandu kereta Chip-Chip Car, Backsit Car, Backsit Mr. Bean's car.
Sibipipipoin, Sibipipi Bean! 2001:E68:5432:A564:B806:3CDD:E55A:4AD1 09:15, 1 Ogos 2021 (UTC)