Senarai episod PAW Patrol

rencana senarai Wikimedia

Yang berikut ialah senarai episod untuk siri animasi CGI TVOKids/Nickelodeon, PAW Patrol. Siri ini diterbitkan oleh Spin Master Entertainment, bersama-sama dengan TVOKids dan Nickelodeon.

Gambaran keseluruhan siriSunting

Musim Episod Tarikh siaran asal
Pertama Terakhir
1 26 12 Ogos 2013 (2013-08-12) (Amerika Syarikat)
27 Ogos 2013 (Kanada)
18 Ogos 2014 (2014-08-18) (Amerika Syarikat)
2 Ogos 2014 (Kanada)
2 26 13 Ogos 2014 (2014-08-13) (Amerika Syarikat)
27 Ogos 2014 (Kanada)
4 Disember 2015 (2015-12-04) (Amerika Syarikat)[1]
16 September 2015 (Kanada)
3 26 20 November 2015 (2015-11-20) (Amerika Syarikat)
28 November 2015 (Kanada)
26 Januari 2017 (2017-01-26) (Amerika Syarikat)
14 Januari 2017 (Kanada)
4 26 6 Februari 2017 (2017-02-06) (Amerika Syarikat)
4 Mac 2017 (Kanada)
6 Mac 2018 (2018-03-06) (Amerika Syarikat)
17 Februari 2018 (Kanada)
5 26 6 Februari 2018 (2018-02-06) (Amerika Syarikat)
30 Jun 2018 (Kanada)
25 Januari 2019 (2019-01-25) (Amerika Syarikat)
9 Mac 2019 (Kanada)
6 26 22 Februari 2019 (2019-02-22) (Amerika Syarikat)
18 Mei 2019 (Kanada)
23 Julai 2021 (2021-07-23) (Amerika Syarikat)
22 Februari 2020 (Kanada)
7 26 27 Mac 2020 (2020-03-27) (Amerika Syarikat)
2 Mei 2020 (Kanada)
7 Mei 2021 (2021-05-07) (Amerika Syarikat)
10 April 2021 (Kanada)
8 26 2 April 2021 (2021-04-02) (Amerika Syarikat)
15 Mei 2021 (Kanada)

Senarai episodSunting

Musim 1 (2013–2014)Sunting

Bil. Judul
(Judul bahasa Melayu)
Pengarah Pengarang Tarikh siaran Kod
penerbitan[1]
Dalam
siri
Dalam
musim
Amerika Syarikat[1] Kanada[2]
1a1a"Pups Make a Splash"
"Anak Anjing Buat Kejutan"
Jamie WhitneyScott Kraft14 November 2013 (2013-11-14)27 Ogos 2013101
1b1b"Pups Fall Festival"
"Festival Musim Luruh Anak Anjing"
Jamie WhitneyKim Duran14 November 2013 (2013-11-14)27 Ogos 2013101
2a2a"Pups Save the Sea Turtles"
"PAW Patrol Selamatkan Penyu"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan20 Ogos 2013 (2013-08-20)27 Ogos 2013102
2b2b"Pups and the Very Big Baby"
"PAW Patrol dan Anak Kecil yang Besar"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan20 Ogos 2013 (2013-08-20)27 Ogos 2013102
3a3a"Pups and the Kitty-tastrophe"
"Mereka dan si Kucing dalam Kecemasan"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan12 Ogos 2013 (2013-08-12)30 Ogos 2013103
3b3b"Pups Save a Train"
"Selamatkan Kereta Api"
Jamie WhitneyFranklin Young12 Ogos 2013 (2013-08-12)30 Ogos 2013103
4a4a"Pup Pup Boogie"
"Permainan Menari"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan19 Ogos 2013 (2013-08-19)5 September 2013104
4b4b"Pups in a Fog"
"Anak Anjing di Dalam Kabus"
Jamie WhitneyCarolyn Hay19 Ogos 2013 (2013-08-19)5 September 2013104
5a5a"Pup Pup Goose"
"Anak Angsa"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan22 Ogos 2013 (2013-08-22)6 September 2013105
5b5b"Pup Pup and Away"
"Mari ke Atas"
Jamie WhitneyKim Duran22 Ogos 2013 (2013-08-22)6 September 2013105
6a6a"Pups on Ice"
"Anak Anjing Main Ais"
Jamie WhitneyFranklin Young8 Januari 2014 (2014-01-08)9 September 2013106
6b6b"Pups and the Snow Monster"
"Anak Anjing dan Raksasa Salji"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan8 Januari 2014 (2014-01-08)9 September 2013106
7a7a"Pups Save the Circus"
"Anak Anjing Selamatkan Sarkas"
Jamie WhitneyCarolyn Hay21 Ogos 2013 (2013-08-21)10 September 2013107
7b7b"Pup A Doodle Do"
"Anak Anjing Buat Coretan"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan21 Ogos 2013 (2013-08-21)10 September 2013107
8a8a"Pups Pit Crew"
"Anak Anjing Kru Pit"
Jamie WhitneyFranklin Young26 Ogos 2013 (2013-08-26)11 September 2013108
8b8b"Pups Fight Fire"
"Anak Anjing Padamkan Api"
Jamie WhitneyKim Duran26 Ogos 2013 (2013-08-26)11 September 2013108
9a9a"Pups Save the Treats"
"PAW Patrol Selamatkan Habuan"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan30 September 2013 (2013-09-30)12 September 2013109
9b9b"Pups Get a Lift"
"PAW Patrol Naik ke Atas"
Jamie WhitneyKim Duran30 September 2013 (2013-09-30)12 September 2013109
1010"Pups and the Ghost Pirate"
"Anak Anjing dan Lanun Hantu"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan23 Oktober 2013 (2013-10-23)13 September 2013110
1111"Pups Save Christmas"
"Anak Anjing Selamatkan Krismas"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan12 Disember 2013 (2013-12-12)24 Disember 2013111
12a12a"Pups Get a Rubble"
"PAW Patrol Bertemu Rubble"
Jamie WhitneyCarolyn Hay18 September 2013 (2013-09-18)17 September 2013112
12b12b"Pups Save a Walrus"
"Anak Anjing Selamatkan Anjing Laut"
Jamie WhitneyScott Albert18 September 2013 (2013-09-18)17 September 2013112
13a13a"Pups Save the Bunnies"
"Anak Anjing Selamatkan Arnab"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan28 Ogos 2013 (2013-08-28)18 September 2013113
13b13b"Pup-tacular"
"Pertandingan Anugerah Pup-tacular"
Jamie WhitneyKim Duran28 Ogos 2013 (2013-08-28)18 September 2013113
14a14a"Pups Save the Bay"
"Anak Anjing Selamatkan Pantai"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan16 September 2013 (2013-09-16)21 Oktober 2013114
14b14b"Pups Save a Goodway"
"Anak Anjing Selamatkan Patung"
Jamie WhitneySimon Nicholson16 September 2013 (2013-09-16)21 Oktober 2013114
15a15a"Pups Save a Hoedown"
"Anak Anjing Selamatkan Pesta Tarian"
Jamie WhitneySheila Dinsmore2 Oktober 2013 (2013-10-02)28 Oktober 2013115
15b15b"Pups Save Alex"
"Anak Anjing Selamatkan Alex"
Jamie WhitneyScott Albert2 Oktober 2013 (2013-10-02)28 Oktober 2013115
16a16a"Pups Save a School Day"
"Anak Anjing Selamatkan Hari Persekolahan"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan12 November 2013 (2013-11-12)29 Oktober 2013116
16b16b"Pups Turn on the Lights"
"Anak Anjing Nyalakan Lampu"
Jamie WhitneyScott Albert12 November 2013 (2013-11-12)29 Oktober 2013116
17a17a"Pups Save a Pool Day"
"Anak Anjing Selamatkan Hari Bermain Kolam Air"
Jamie WhitneyJohn Van Bruggen13 November 2013 (2013-11-13)30 Oktober 2013117
17b17b"Circus Pup-formers"
"Pertunjukan Sarkas Anak Anjing"
Jamie WhitneyKim Duran13 November 2013 (2013-11-13)30 Oktober 2013117
1818"Pups Save the Easter Egg Hunt"
"Anak Anjing Selamatkan Upacara Mencari Telur Easter"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan14 April 2014 (2014-04-14)19 April 2014118
19a19a"Pups Save a Super Pup"
"Anak Anjing Selamatkan Anak Anjing Super"
Jamie WhitneyKim Duran10 Januari 2014 (2014-01-10)2 Ogos 2014119
19b19b"Pups Save Ryder's Robot"
"Anak Anjing Selamatkan Robot Ryder"
Jamie WhitneyScott Albert10 Januari 2014 (2014-01-10)2 Ogos 2014119
20a20a"Pups Go All Monkey"
"Anak Anjing Mengejar Monyet"
Jamie WhitneyScott Albert5 Mac 2014 (2014-03-05)8 Februari 2014120
20b20b"Pups Save a Hoot"
"Anak Anjing Selamatkan Burung Hantu"
Jamie WhitneySimon Nicholson5 Mac 2014 (2014-03-05)8 Februari 2014120
21a21a"Pups Save a Bat"
"Anak Anjing Selamatkan Kelawar"
Jamie WhitneyKim Duran7 Mac 2014 (2014-03-07)15 Februari 2014121
21b21b"Pups Save a Toof"
"Anak Anjing Selamatkan Gigi"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan7 Mac 2014 (2014-03-07)15 Februari 2014121
22a22a"Pups Save the Camping Trip"
"Anak Anjing Selamatkan Perkhemahan"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan22 Mei 2014 (2014-05-22)22 Februari 2014122
22b22b"Pups and the Trouble with Turtles"
"Anak Anjing Selamatkan Kura-kura"
Jamie WhitneyFranklin Young22 Mei 2014 (2014-05-22)22 Februari 2014122
23a23a"Pups and the Beanstalk"
"Anak Anjing dan Pokok Kacang Gergasi"
Jamie WhitneyKim Duran20 Mei 2014 (2014-05-20)1 Mac 2014123
23b23b"Pups Save the Turbots"
"Anak Anjing Selamatkan Dua Orang Turbot"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan20 Mei 2014 (2014-05-20)1 Mac 2014123
24a24a"Pups and the Lighthouse Boogie"
"Anak Anjing Menari Bugi di Rumah Api"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan6 Mei 2014 (2014-05-06)8 Mac 2014124
24b24b"Pups Save Ryder"
"Anak Anjing Selamatkan Ryder"
Jamie WhitneyScott Albert6 Mei 2014 (2014-05-06)8 Mac 2014124
25a25a"Pups Great Race"
"Perlumbaan Hebat Anak Anjing"
Jamie WhitneyKim Duran8 Mei 2014 (2014-05-08)15 Mac 2014125
25b25b"Pups Take the Cake"
"Anak Anjing Uruskan Kek"
Jamie WhitneyKim Duran8 Mei 2014 (2014-05-08)15 Mac 2014125
2626"Pups and the Pirate Treasure"
"Anak Anjing dan Harta Karun Lanun"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan18 Ogos 2014 (2014-08-18)22 Mac 2014126

Musim 2 (2014–2015)Sunting

Bil. Judul
(Judul bahasa Melayu)
Pengarah Pengarang Tarikh siaran Kod
penerbitan[1]
Dalam
siri
Dalam
musim
Amerika Syarikat[1] Kanada[2]
27a1a"Pups Save the Penguins"
"Anak Anjing Selamatkan Penguin"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan22 Ogos 2014 (2014-08-22)27 Ogos 2014201
27b1b"Pups Save a Dolphin Pup"
"Anak Anjing Selamatkan Anak Ikan Lumba-lumba"
Jamie WhitneyKim Duran22 Ogos 2014 (2014-08-22)27 Ogos 2014201
28a2a"Pups Save the Space Alien"
"Anak Anjing Selamatkan Makhluk Asing"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan13 Ogos 2014 (2014-08-13)29 Ogos 2014202
28b2b"Pups Save a Flying Frog"
"Anak Anjing Selamatkan Katak yang Terbang"
Jamie WhitneyKim Duran13 Ogos 2014 (2014-08-13)29 Ogos 2014202
29a3a"Pups Save Jake"
"Anak Anjing Selamatkan Jake"
Jamie WhitneyKacey Arnold16 September 2014 (2014-09-16)27 Ogos 2014203
29b3b"Pups Save the Parade"
"Anak Anjing Selamatkan Perarakan"
Jamie WhitneyAmy Keating Rogers16 September 2014 (2014-09-16)27 Ogos 2014203
30a4a"Pups Save the Diving Bell"
"Anak Anjing Selamatkan Kapal Selam"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan17 September 2014 (2014-09-17)4 Oktober 2014204
30b4b"Pups Save the Beavers"
"Anak Anjing Selamatkan Memerang"
Jamie WhitneyScott Albert17 September 2014 (2014-09-17)4 Oktober 2014204
31a5a"Pups Save a Ghost"
"Anak Anjing Selamatkan Hantu"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan20 Oktober 2014 (2014-10-20)22 November 2014205
31b5b"Pups Save a Show"
"Anak Anjing Selamatkan Pementasan"
Jamie WhitneyKim Duran20 Oktober 2014 (2014-10-20)22 November 2014205
326"The New Pup"
"Anak Anjing Baru"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan14 November 2014 (2014-11-14)18 Oktober 2014206
33a7a"Pups Jungle Trouble"
"Anak Anjing Bermasalah di Hutan"
Jamie WhitneyKacey Arnold18 November 2014 (2014-11-18)15 November 2014207
33b7b"Pups Save a Herd"
"Anak Anjing Selamatkan Penggembala Biri-biri"
Jamie WhitneyKim Duran18 November 2014 (2014-11-18)15 November 2014207
34a8a"Pups and the Big Freeze"
"Anak Anjing Menyelamat di Musim Sejuk"
Jamie WhitneyFranklin Young20 November 2014 (2014-11-20)11 Februari 2015208
34b8b"Pups Save a Basketball Game"
"Anak Anjing Selamatkan Permainan Bola Keranjang"
Jamie WhitneyKim Duran20 November 2014 (2014-11-20)11 Februari 2015208
35a9a"Pups Save an Ace"
"Anak Anjing Selamatkan Ace"
Jamie WhitneyKim Duran22 Oktober 2014 (2014-10-22)8 November 2014209
35b9b"Pups Save a Wedding"
"Anak Anjing Selamatkan Majlis Perkahwinan"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan22 Oktober 2014 (2014-10-22)8 November 2014209
36a10a"Pups Save a Talent Show"
"Anak Anjing Selamatkan Pertandingan Bakat"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan6 Januari 2015 (2015-01-06)13 Februari 2015210
36b10b"Pups Save the Corn Roast"
"Anak Anjing Selamatkan Majlis Jagung Bakar"
Jamie WhitneyAmy Keating Rogers6 Januari 2015 (2015-01-06)13 Februari 2015210
37a11a"Pups Leave Marshall Home Alone"
"Anak Anjing Tinggalkan Marshall Sendirian"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan8 Januari 2015 (2015-01-08)7 Februari 2015211
37b11b"Pups Save the Deer"
"Anak Anjing Selamatkan Rusa"
Jamie WhitneyAmy Keating Rogers8 Januari 2015 (2015-01-08)7 Februari 2015211
38a12a"Pups Save the Parrot"
"Anak Anjing Selamatkan Kakaktua"
Jamie WhitneyScott Albert2 Mac 2015 (2015-03-02)14 Februari 2015212
38b12b"Pups Save the Queen Bee"
"Anak Anjing Selamatkan Ratu Lebah"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan2 Mac 2015 (2015-03-02)14 Februari 2015212
3913"Pups Save a Mer-pup"
"Anak Anjing Selamatkan Mer-pup"
Jamie WhitneyAmy Keating Rogers20 Mac 2015 (2015-03-20)18 Februari 2015213
40a14a"Pups Save an Elephant Family"
"Anak Anjing Selamatkan Keluarga Gajah"
Jamie WhitneyElizabeth Keyishian6 Mac 2015 (2015-03-06)19 Februari 2015214
40b14b"Pups and the Mischievous Kittens"
"Anak Anjing dan Anak Kucing Nakal"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan6 Mac 2015 (2015-03-06)19 Februari 2015214
41a15a"Pups Save a Friend"
"Anak Anjing Selamatkan Sahabat"
Jamie WhitneyKim Duran13 Februari 2015 (2015-02-13)7 Mac 2015215
41b15b"Pups Save a Stowaway"
"Anak Anjing Selamatkan yang Tak Diundang"
Jamie WhitneyScott Albert13 Februari 2015 (2015-02-13)7 Mac 2015215
42a16a"Pups' Adventures in Babysitting"
"Anak Anjing Mengasuh Kanak-kanak"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan4 Mac 2015 (2015-03-04)14 Mac 2015216
42b16b"Pups Save the Fireworks"
"Anak Anjing Selamatkan Pertunjukan Bunga Api"
Jamie WhitneyKim Duran4 Mac 2015 (2015-03-04)14 Mac 2015216
43a17a"Pups Save a Sniffle"
"Anak Anjing Selamatkan yang Bersin"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan7 April 2015 (2015-04-07)21 Mac 2015217
43b17b"Pups and the Ghost Cabin"
"Anak Anjing dan Hantu Kabin"
Jamie WhitneyScott Albert7 April 2015 (2015-04-07)21 Mac 2015217
44a18a"Pups Save an Adventure"
"Anak Anjing Selamatkan Pengembaraan"
Jamie WhitneyScott Albert9 April 2015 (2015-04-09)27 Mei 2015218
44b18b"Pups Save a Surprise"
"Anak Anjing Selamatkan Kejutan"
Jamie WhitneyKim Duran9 April 2015 (2015-04-09)27 Mei 2015218
4519"Pup-fu!"
"Pup-fu"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan16 Oktober 2015 (2015-10-16)1 September 2015219
46a20a"Pups Save the Mayor's Race"
"PAW Patrol Selamatkan Perlumbaan Datuk Bandar"
Jamie WhitneyKim Duran12 Mei 2015 (2015-05-12)TBA220
46b20b"Pups Save an Outlaw's Loot"
"Anak Anjing Selamatkan Harta Karun Penjenayah"
Jamie WhitneyFranklin Young12 Mei 2015 (2015-05-12)TBA220
47a21a"Pups Save Walinda"
"Anak Anjing Selamatkan Walinda"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan14 Mei 2015 (2015-05-14)TBA221
47b21b"Pups Save a Big Bone"
"Anak Anjing Selamatkan Tulang Gergasi"
Jamie WhitneyScott Albert14 Mei 2015 (2015-05-14)TBA221
48a22a"Pups Save a Floundering Francois"
"Anak Anjing Selamatkan Francois yang Terapung"
Jamie WhitneyScott Albert29 Mei 2015 (2015-05-29)TBA222
48b22b"Pups Save the Pop-up Penguins"
"Anak Anjing Selamatkan Penguin"
Jamie WhitneyKim Duran29 Mei 2015 (2015-05-29)TBA222
49a23a"Pups Save a Snowboard Competition"
"Anak Anjing Selamatkan Pertandingan Papan Luncur"
Jamie WhitneyElizabeth Keyishian4 Disember 2015 (2015-12-04)3 September 2015223
49b23b"Pups Save a Chicken of the Sea"
"Anak Anjing Selamatkan Ayam di Lautan"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan4 Disember 2015 (2015-12-04)3 September 2015223
50a24a"Pups Save a Pizza"
"Anak Anjing Selamatkan Piza"
Jamie WhitneyKim Duran24 Ogos 2015 (2015-08-24)27 Ogos 2015224
50b24b"Pups Save Skye"
"Anak Anjing Selamatkan Skye"
Jamie WhitneyKim Duran24 Ogos 2015 (2015-08-24)27 Ogos 2015224
51a25a"Pups Save the Woof and Roll Show"
"Anak Anjing Selamatkan Show the Woof and Roll"
Jamie WhitneyKim Duran18 September 2015 (2015-09-18)15 September 2015225
51b25b"Pups Save an Eagle"
"Anak Anjing Selamatkan Helang"
Jamie WhitneyScott Albert18 September 2015 (2015-09-18)15 September 2015225
5226"Pups Bark with Dinosaurs"
"Menyalak bersama Dinosaur"
Jamie WhitneyUrsula Ziegler-Sullivan2 Oktober 2015 (2015-10-02)16 September 2015226

Musim 3 (2015–2017)Sunting

Bil. Judul
(Judul bahasa Melayu)
Pengarah Pengarang Tarikh siaran Kod
penerbitan[1]
Dalam
siri
Dalam
musim
Amerika Syarikat[1] Kanada[2]
53a1a"Pups Find a Genie"
"Anak Anjing Terjumpa Jin"
Jamie WhitneyKim Duran20 November 2015 (2015-11-20)28 November 2015301
53b1b"Pups Save a Tightrope Walker"
"Anak Anjing Selamatkan Pejalan Tali Gantung"
Jamie WhitneyCharles Johnston20 November 2015 (2015-11-20)28 November 2015301
54a2a"Pups Save a Goldrush"
"Anak Anjing Selamatkan Emas"
Jamie WhitneyScott Albert21 April 2016 (2016-04-21)9 Januari 2016302
54b2b"Pups Save the PAW Patroller"
"Anak Anjing Selamatkan PAW Patroller"
Jamie WhitneyScott Albert21 April 2016 (2016-04-21)9 Januari 2016302
55a3a"Pups Save the Soccer Game"
"Anak Anjing Selamatkan Permainan Bola Sepak"
Jamie WhitneyHugh Duffy22 Januari 2016 (2016-01-22)16 Januari 2016303
55b3b"Pups Save a Lucky Collar"
"Anak Anjing Selamatkan Kolar Bertuah"
Jamie WhitneyAlex Ganetakos22 Januari 2016 (2016-01-22)16 Januari 2016303
56a4a"Pups Save Alex's Mini-patrol"
"Anak Anjing Selamatkan Mini-patrol Alex"
Jamie WhitneyMichael Stokes22 Mac 2016 (2016-03-22)18 Februari 2016304
56b4b"Pups Save a Lost Tooth"
"Anak Anjing Selamatkan Gigi yang Hilang"
Jamie WhitneyKim Duran22 Mac 2016 (2016-03-22)18 Februari 2016304
575"Air Pups"
"Anak Anjing Udara"
Jamie WhitneyScott Albert29 Januari 2016 (2016-01-29)13 Februari 2016305
586"Pups Save Friendship Day"
"Anak Anjing Selamatkan Hari Sahabat"
Jamie WhitneyMichael Stokes12 Februari 2016 (2016-02-12)5 Mac 2016306
59a7a"Pups Save Apollo"
"Anak Anjing Selamatkan Apollo"
Charles E. BastienCharles Johnston3 Mei 2016 (2016-05-03)31 Mac 2016307
59b7b"Pups Save the Hippos"
"Anak Anjing Selamatkan Badak Air"
Charles E. BastienJeff Sweeney3 Mei 2016 (2016-05-03)31 Mac 2016307
60a8a"Pups Save Daring Danny X"
"Anak Anjing Selamatkan Danny X yang Berani"
Charles E. BastienHugh Duffy24 Mac 2016 (2016-03-24)16 April 2016308
60b8b"Pups in a Fix"
"Anak Anjing dalam Kesulitan"
Charles E. BastienJeff Sweeney24 Mac 2016 (2016-03-24)16 April 2016308
61a9a"Pups Save a Dragon"
"Anak Anjing Selamatkan Naga"
Charles E. BastienKim Duran19 April 2016 (2016-04-19)30 April 2016309
61b9b"Pups Save Three Little Pigs"
"Anak Anjing Selamatkan Tiga Anak Khinzir"
Charles E. BastienAlex Ganetakos19 April 2016 (2016-04-19)30 April 2016309
62a10a"Pups Save a Stinky Flower"
"Anak Anjing Selamatkan Bunga yang Busuk"
Charles E. BastienHugh Duffy18 Oktober 2016 (2016-10-18)12 Mei 2016310
62b10b"Pups Save a Monkey-naut"
"Anak Anjing Selamatkan Angkasawan Monyet"
Charles E. BastienKim Duran18 Oktober 2016 (2016-10-18)12 Mei 2016310
63a11a"Pups Save the Polar Bears"
"Anak Anjing Selamatkan Beruang Kutub"
Charles E. BastienKim Duran5 Mei 2016 (2016-05-05)19 Mei 2016311
63b11b"A Pup in Sheep's Clothing"
"Anak Anjing dalam Baju Kambing"
Charles E. BastienSteven Sullivan5 Mei 2016 (2016-05-05)19 Mei 2016311
64a12a"Pups Save a School Bus"
"Anak Anjing Selamatkan Bas Sekolah"
Charles E. BastienAndrew Guerdat24 Mei 2016 (2016-05-24)26 Mei 2016312
64b12b"Pups Save the Songbirds"
"Anak Anjing Selamatkan Penyanyi Burung"
Charles E. BastienKim Duran24 Mei 2016 (2016-05-24)26 Mei 2016312
65a13a"Pups Save Old Trusty"
"Anak Anjing Selamatkan Old Trusty"
Charles E. BastienJeff Sweeney dan James Backshall26 Mei 2016 (2016-05-26)23 Julai 2016313
65b13b"Pups Save a Pony"
"Anak Anjing Selamatkan Anak Kuda"
Charles E. BastienScott Albert26 Mei 2016 (2016-05-26)23 Julai 2016313
66a14a"Pups Save Sports Day"
"Anak Anjing Selamatkan Hari Sukan"
Charles E. BastienScott Albert22 Ogos 2016 (2016-08-22)23 Jun 2016314 / 317
66b14b"Pups Save a Robo-saurus"
"Anak Anjing Selamatkan Robo-saurus"
Charles E. BastienSteven Sullivan10 Oktober 2016 (2016-10-10)23 Jun 2016314
6715"Tracker Joins the Pups!"
"Tracker Sertai Anak Anjing"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan16 September 2016 (2016-09-16)13 Ogos 2016315
68a16a"Pups Bear-ly Save Danny"
"Anak Anjing Selamatkan Danny"
Charles E. BastienSteven Sullivan20 Oktober 2016 (2016-10-20)14 Ogos 2016316
68b16b"Pups Save the Mayor's Tulips"
"Anak Anjing Selamatkan Tulip Datuk Bandar"
Charles E. BastienKim Duran20 Oktober 2016 (2016-10-20)14 Ogos 2016316
69a17a"All Star Pups!"
"Bintang Anak Anjing"
Charles E. BastienAndrew Guerdat22 Ogos 2016 (2016-08-22)20 Ogos 2016317
69b17b"Pups Save a Film Festival"
"Anak Anjing Selamatkan Festival Filem"
Charles E. BastienJeff Sweeney dan James Backshall10 Oktober 2016 (2016-10-10)20 Ogos 2016317 / 314
70a18a"Pups in a Jam"
"Anak Anjing dalam Jem"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney11 November 2016 (2016-11-11)21 Ogos 2016318
70b18b"Pups Save a Windsurfing Pig"
"Anak Anjing Selamatkan Khinzir Peluncur Angin"
Charles E. BastienKim Duran11 November 2016 (2016-11-11)21 Ogos 2016318
71a19a"Pups Get Growing"
"Anak Anjing Halang Pembesaran"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney8 November 2016 (2016-11-08)17 September 2016319
71b19b"Pups Save a Space Toy"
"Anak Anjing Selamatkan Mainan Angkasa"
Charles E. BastienAndrew Guerdat8 November 2016 (2016-11-08)17 September 2016319
72a20a"Pups Get Skunked"
"Anak Anjing Kena Sembur"
Charles E. BastienCharles Johnston1 Disember 2016 (2016-12-01)24 September 2016320
72b20b"Pups and a Whale of a Tale"
"Anak Anjing dan Kisah Ikan Paus"
Charles E. BastienAndrew Guerdat1 Disember 2016 (2016-12-01)24 September 2016320
73a21a"Parroting Pups"
"Menyeru Anak Anjing"
Charles E. BastienAndrew Guerdat16 September 2016 (2016-09-16)3 Disember 2016321
73b21b"Merpups Save the Turbots"
"Merpup Selamatkan Turbot"
Charles E. BastienScott Albert16 September 2016 (2016-09-16)3 Disember 2016321
7422"The Pups' Winter Wonder Show"
"Persembahan Musim Sejuk Ajaib Anak Anjing"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney2 Disember 2016 (2016-12-02)1 Disember 2016322
75a23a"Pups Save the Gliding Turbots"
"Anak Anjing Selamatkan Turbot Menggelongsor"
Charles E. BastienCharles Johnston29 November 2016 (2016-11-29)17 Disember 2016323
75b23b"Pups Save a Plane"
"Anak Anjing Selamatkan Kapal Terbang"
Charles E. BastienCharles Johnston29 November 2016 (2016-11-29)17 Disember 2016323
76a24a"Pups Save a Giant Plant"
"Anak Anjing Selamatkan Pokok Gergasi"
Charles E. BastienSteven Sullivan20 Januari 2017 (2017-01-20)31 Disember 2016324
76b24b"Pups Get Stuck"
"Anak Anjing Tersekat"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney20 Januari 2017 (2017-01-20)31 Disember 2016324
77a25a"Pups Raise the PAW Patroller"
"Anak Anjing Naikkan PAW Patroller"
Charles E. BastienAndrew Guerdat24 Januari 2017 (2017-01-24)7 Januari 2017325
77b25b"Pups Save the Crows"
"Anak Anjing Selamatkan Gagak"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney24 Januari 2017 (2017-01-24)7 Januari 2017325
78a26a"Pups Save Their Floating Friends"
"Anak Anjing Selamatkan Kawan yang Terapung"
Charles E. BastienScott Albert26 Januari 2017 (2017-01-26)14 Januari 2017326
78b26b"Pups Save a Satellite"
"Anak Anjing Selamatkan Satelit"
Charles E. BastienAlex Ganetakos26 Januari 2017 (2017-01-26)14 Januari 2017326

Musim 4 (2017–2018)Sunting

Bil. Judul
(Judul bahasa Melayu)
Pengarah Pengarang Tarikh siaran Kod
penerbitan[1]
Dalam
siri
Dalam
musim
Amerika Syarikat[1] Kanada
79a1a"Pups Save a Blimp"
"Anak Anjing Selamatkan Kapal Udara"
Charles E. BastienSteven Sullivan dan Andrew Guerdat6 Februari 2017 (2017-02-06)4 Mac 2017401
79b1b"Pups Save the Chili Cook-off"
"Anak Anjing Selamatkan Tukang Masak Cili"
Charles E. BastienAlex Ganetakos6 Februari 2017 (2017-02-06)4 Mac 2017401
80a2a"Pups Save a Teeny Penguin"
"Anak Anjing Selamatkan Penguin Kecil"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan8 Februari 2017 (2017-02-08)11 Mac 2017402
80b2b"Pups Save the Cat Show"
"Anak Anjing Selamatkan Pertunjukan Kucing"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney8 Februari 2017 (2017-02-08)11 Mac 2017402
81a3a"Pups Save a Playful Dragon"
"Anak Anjing Selamatkan Naga Lucu"
Charles E. BastienCharles Johnston7 April 2017 (2017-04-07)18 Mac 2017403
81b3b"Pups Save the Critters"
"Anak Anjing Selamatkan Haiwan Paya"
Charles E. BastienCharles Johnston7 April 2017 (2017-04-07)18 Mac 2017403
824"Mission PAW: Quest for the Crown"
"Misi PAW: Pencarian Mahkota"
Charles E. BastienSteven Sullivan dan Andrew Guerdat24 Mac 2017 (2017-03-24)25 Mac 2017404
83a5a"Pups Save a Sleepover"
"Anak Anjing Selamatkan Kejadian Bermalam"
Charles E. BastienSteven Sullivan dan Andrew Guerdat28 April 2017 (2017-04-28)6 Mei 2017405
83b5b"Pups Save the Carnival"
"Anak Anjing Selamatkan Karnival"
Charles E. BastienLouise Moon28 April 2017 (2017-04-28)6 Mei 2017405
84a6a"Pups Save Jake's Cake"
"Anak Anjing Selamatkan Kek Jake"
Charles E. BastienSteven Sullivan dan Andrew Guerdat21 April 2017 (2017-04-21)13 Mei 2017406
84b6b"Pups Save a Wild Ride"
"Anak Anjing Selamatkan Tunggangan Liar"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney21 April 2017 (2017-04-21)13 Mei 2017406
85a7a"Mission PAW: Royally Spooked"
"Misi PAW: Seram secara Diraja"
Charles E. BastienSteven Sullivan dan Andrew Guerdat14 April 2017 (2017-04-14)20 Mei 2017407
85b7b"Pups Save Monkey-dinger"
"Anak Anjing Selamatkan Monyet-dinger"
Charles E. BastienScott Albert14 April 2017 (2017-04-14)20 Mei 2017407
86a8a"Pups Save the Flying Food"
"Anak Anjing Selamatkan Makanan Terbang"
Charles E. BastienSteven Sullivan dan Andrew Guerdat12 Mei 2017 (2017-05-12)27 Mei 2017408
86b8b"Pups Save a Ferris Wheel"
"Anak Anjing Selamatkan Roda Ferris"
Charles E. BastienCharles Johnston12 Mei 2017 (2017-05-12)27 Mei 2017408
87a9a"Pups Save a Sleepwalking Bear"
"Anak Anjing Selamatkan Beruang Tidur Berjalan"
Charles E. BastienLouise Moon6 Oktober 2017 (2017-10-06)17 Jun 2017409
87b9b"Pups Save Dude Ranch Danny"
"Anak Anjing Selamatkan Ladang Mat Danny"
Charles E. BastienSteven Sullivan dan Andrew Guerdat6 Oktober 2017 (2017-10-06)17 Jun 2017409
8810"Mission PAW: Pups Save the Royal Throne"
"Misi PAW: Anak Anjing Selamatkan Takhta Diraja"
Charles E. BastienSteven Sullivan dan Andrew Guerdat26 Mei 2017 (2017-05-26)24 Jun 2017410
89a11a"Pups Save Big Hairy"
"Anak Anjing Selamatkan Big Hairy"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney25 Ogos 2017 (2017-08-25)1 Julai 2017411
89b11b"Pups Save a Flying Kitty"
"Anak Anjing Selamatkan Kucing Terbang"
Charles E. BastienAl Schwartz25 Ogos 2017 (2017-08-25)1 Julai 2017411
90a12a"Pups Party with Bats"
"Anak Anjing Berparti dengan Kelawar"
Charles E. BastienLouise Moon10 November 2017 (2017-11-10)8 Julai 2017412
90b12b"Pups Save Sensei Yumi"
"Anak Anjing Selamatkan Sensei Yumi"
Charles E. BastienScott Albert10 November 2017 (2017-11-10)8 Julai 2017412
9113"Sea Patrol: Pups Save a Baby Octopus"
"Sea Patrol: Anak Anjing Selamatkan Bayi Sotong Gurita"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney7 Julai 2017 (2017-07-07)9 September 2017413
92a14a"Pups Save the Runaway Kitties"
"Anak Anjing Selamatkan Anak Kucing Berterbangan"
Charles E. BastienSteven Sullivan dan Andrew Guerdat21 Ogos 2017 (2017-08-21)16 September 2017414
92b14b"Pups Save Tiny Marshall"
"Anak Anjing Selamatkan Marshall yang Mengecil"
Charles E. BastienTom Berger21 Ogos 2017 (2017-08-21)16 September 2017414
93a15a"Pups Chill Out"
"Anak Anjing Kesejukan"
Charles E. BastienLouise Moon23 Ogos 2017 (2017-08-23)23 September 2017415
93b15b"Pups Save Farmer Alex"
"Anak Anjing Selamatkan Peladang Alex"
Charles E. BastienAl Schwartz23 Ogos 2017 (2017-08-23)23 September 2017415
94a16a"Sea Patrol: Pups Save a Shark"
"Sea Patrol: Anak Anjing Selamatkan Jerung"
Charles E. BastienScott Albert8 September 2017 (2017-09-08)30 September 2017416
94b16b"Sea Patrol: Pups Save the Pier"
"Sea Patrol: Anak Anjing Selamatkan Dermaga"
Charles E. BastienAl Schwartz8 September 2017 (2017-09-08)30 September 2017416
95a17a"Pups Save a Space Rock"
"Anak Anjing Selamatkan Batu Angkasa Lepas"
Charles E. BastienLouise Moon19 September 2017 (2017-09-19)7 Oktober 2017417
95b17b"Pups Save a Good Mayor"
"Anak Anjing Selamatkan Datuk Bandar yang Baik"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney19 September 2017 (2017-09-19)7 Oktober 2017417
96a18a"Pups Save a City Kitty"
"Anak Anjing Selamatkan Anak Kucing Bandar"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan21 September 2017 (2017-09-21)14 Oktober 2017418
96b18b"Pups Save a Cloud Surfer"
"Anak Anjing Selamatkan Peluncur Awan"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney21 September 2017 (2017-09-21)14 Oktober 2017418
9719"Sea Patrol: Pirate Pups to the Rescue"
"Sea Patrol: Lanun Anak Anjing Datang Menyelamat"
Charles E. BastienSteven Sullivan dan Andrew Guerdat20 Oktober 2017 (2017-10-20)21 Oktober 2017419
98a20a"Pups Save the Mail"
"Anak Anjing Selamatkan Surat"
Charles E. BastienAl Schwartz27 Oktober 2017 (2017-10-27)10 Februari 2018420
98b20b"Pups Save a Frog Mayor"
"Anak Anjing Selamatkan Datuk Bandar Katak"
Charles E. BastienLouise Moon27 Oktober 2017 (2017-10-27)10 Februari 2018420
99a21a"Pups Save the Runaway Turtles"
"Anak Anjing Selamatkan Penyu yang Terlepas"
Charles E. BastienScott Albert7 November 2017 (2017-11-07)17 Februari 2018421
99b21b"Pups Save the Shivering Sheep"
"Anak Anjing Selamatkan Kambing yang Menggigil"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney7 November 2017 (2017-11-07)17 Februari 2018421
100a22a"Sea Patrol: Pups Save a Frozen Flounder"
"Sea Patrol: Anak Anjing Selamatkan Flounder"
Charles E. BastienScott Albert6 November 2017 (2017-11-06)6 Januari 2018422
100b22b"Sea Patrol: Pups Save a Narwhal"
"Sea Patrol: Anak Anjing Selamatkan Narwal"
Charles E. BastienLouise Moon6 November 2017 (2017-11-06)6 Januari 2018422
101a23a"Pups Save Luke Stars"
"Anak Anjing Selamatkan Luke Stars"
Charles E. BastienLouise Moon6 Mac 2018 (2018-03-06)13 Januari 2018423
101b23b"Pups Save Chicken Day"
"Anak Anjing Selamatkan Hari Ayam"
Charles E. BastienJason McKenzie6 Mac 2018 (2018-03-06)13 Januari 2018423
102a24a"Pups Save Francois the Penguin"
"Anak Anjing Selamatkan Penguin Francois"
Charles E. BastienAl Schwartz30 Januari 2018 (2018-01-30)20 Januari 2018424
102b24b"Pups Save Daring Danny's Hippo"
"Anak Anjing Selamatkan Badak Air Daring Danny"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan30 Januari 2018 (2018-01-30)20 Januari 2018424
103a25a"Pups Save Baby Humdinger"
"Anak Anjing Selamatkan Bayi Humdinger"
Charles E. BastienHugh Duffy1 Februari 2018 (2018-02-01)27 Januari 2018425
103b25b"Pups Save a Piñata"
"Anak Anjing Selamatkan Piñata"
Charles E. BastienHugh Duffy1 Februari 2018 (2018-02-01)27 Januari 2018425
10426"Sea Patrol: Pups Save Puplantis"
"Sea Patrol: Anak Anjing Selamatkan Puplantis"
Charles E. BastienLouise Moon15 Januari 2018 (2018-01-15)3 Februari 2018426

Musim 5 (2018–2019)Sunting

Bil. Judul
(Judul bahasa Melayu)
Pengarah Pengarang Tarikh siaran Kod
penerbitan[1]
Dalam
siri
Dalam
musim
Amerika Syarikat[1] Kanada
105a1a"Pups Save the Kitty Rescue Crew"
"Anak Anjing Selamatkan Kru Penyelamat Kitty"
Charles E. BastienLouise Moon6 Februari 2018 (2018-02-06)30 Jun 2018501
105b1b"Pups Save an Ostrich"
"Anak Anjing Selamatkan Kasuari"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney6 Februari 2018 (2018-02-06)30 Jun 2018501
106a2a"Pups Save Big Paw"
"Anak Anjing Selamatkan Big Paw"
Charles E. BastienLouise Moon8 Februari 2018 (2018-02-08)7 Julai 2018502
106b2b"Pups Save the Hum-mover"
"Anak Anjing Selamatkan Hum-mover"
Charles E. BastienMichael Stokes8 Februari 2018 (2018-02-08)7 Julai 2018502
107a3a"Sea Patrol: Pups Save a Sunken Sloop"
"Sea Patrol: Anak Anjing Selamatkan Perahu Layar Karam"
Charles E. BastienHugh Duffy19 Februari 2018 (2018-02-19)14 Julai 2018503
107b3b"Sea Patrol: Pups Save a Wiggly Whale"
"Sea Patrol: Anak Anjing Selamatkan Paus Berkeriut"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney19 Februari 2018 (2018-02-19)14 Julai 2018503
108a4a"Pups Save a High-flying Skye"
"Anak Anjing Selamatkan Skye Terbang Tinggi"
Charles E. BastienMichael Stokes8 Mac 2018 (2018-03-08)21 Julai 2018504
108b4b"Pups Go for the Gold"
"Anak Anjing Cuba Dapatkan Emas"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan8 Mac 2018 (2018-03-08)21 Julai 2018504
109a5a"Pups Save an Extreme Lunch"
"Anak Anjing Selamatkan Makan Tengah Hari Ekstrem"
Charles E. BastienScott Albert30 Mac 2018 (2018-03-30)28 Julai 2018505
109b5b"Pups Save a Cat Burglar"
"Anak Anjing Selamatkan Kucing Pencuri"
Charles E. BastienAl Schwartz30 Mac 2018 (2018-03-30)28 Julai 2018505
110a6a"Sea Patrol: Pups Save the Flying Diving Bell"
"Sea Patrol: Anak Anjing Selamatkan Kenderaan Menyelam Terbang"
Charles E. BastienLouise Moon20 April 2018 (2018-04-20)4 Ogos 2018506
110b6b"Sea Patrol: Pups Save a Soggy Farm"
"Sea Patrol: Anak Anjing Selamatkan Ladang Basah"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan20 April 2018 (2018-04-20)4 Ogos 2018506
111a7a"Pups Save the Butterflies"
"Anak Anjing Selamatkan Rama-rama"
Charles E. BastienMichael Stokes3 Mei 2018 (2018-05-03)11 Ogos 2018507
111b7b"Pups Save an Underground Chicken"
"Anak Anjing Selamatkan Ayam di Bawah Tanah"
Charles E. BastienHugh Duffy3 Mei 2018 (2018-05-03)11 Ogos 2018507
112a8a"Pups Save the Bookmobile"
"Anak Anjing Selamatkan Mobil Buku"
Charles E. BastienMichael Stokes1 Mei 2018 (2018-05-01)18 Ogos 2018508
112b8b"Pups Save Heady Humdinger"
"Anak Anjing Selamatkan Humdinger yang Gayat"
Charles E. BastienMichael Stokes1 Mei 2018 (2018-05-01)18 Ogos 2018508
1139"Sea Patrol: Pups Save Their Pirated Sea Patroller"
"Sea Patrol: Sea Patroller Dicetak Rompak"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan25 Mei 2018 (2018-05-25)25 Ogos 2018509
114a10a"Pups Save the PawPaws"
"Anak Anjing Selamatkan PawPaws"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney28 Jun 2018 (2018-06-28)1 September 2018510
114b10b"Pups Save a Popped Top"
"Anak Anjing Selamatkan Bumbung Tercabut"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan28 Jun 2018 (2018-06-28)1 September 2018510
11511"Ultimate Rescue: Pups Save the Royal Kitties"
"Penyelamatan Agung: Anak Anjing Selamatkan Anak Kucing Diraja"
Charles E. BastienAl Schwartz22 Jun 2018 (2018-06-22)8 September 2018511
116a12a"Pups Save the Snowshoeing Goodways"
"Anak Anjing Selamatkan Goodway yang Mengembara"
Charles E. BastienLouise Moon17 Julai 2018 (2018-07-17)15 September 2018512
116b12b"Pups Save a Duck Pond"
"Anak Anjing Selamatkan Kolam Itik"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney17 Julai 2018 (2018-07-17)15 September 2018512
117a13a"Sea Patrol: Pups Save Tilly Turbot"
"Sea Patrol: Anak Anjing Selamatkan Tilly Turbot"
Charles E. BastienAl Schwartz19 Julai 2018 (2018-07-19)22 September 2018513
117b13b"Pups Save an Upset Elephant"
"Anak Anjing Selamatkan Gajah yang Marah"
Charles E. BastienLouise Moon19 Julai 2018 (2018-07-19)22 September 2018513
11814"Ultimate Rescue: Pups Save the Tigers"
"Penyelamatan Agung: Anak Anjing Selamatkan Harimau"
Charles E. BastienMichael Stokes10 Ogos 2018 (2018-08-10)22 Disember 2018514
119a15a"Rocky Saves Himself"
"Rocky Selamatkan Diri Sendiri"
Charles E. BastienHugh Duffy3 September 2018 (2018-09-03)25 Disember 2018515
119b15b"Pups and the Mystery of the Driverless Snow Cat"
"Anak Anjing dan Snow Cat tanpa Pemandu Misteri"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan3 September 2018 (2018-09-03)25 Disember 2018515
120a16a"Pups Save the Trick-or-Treaters"
"Anak Anjing Selamatkan Helah atau Pelaku"
Charles E. BastienLouise Moon8 Oktober 2018 (2018-10-08)12 Januari 2019516
120b16b"Pups Save an Out of Control Mini Patrol"
"Anak Anjing Selamatkan Mini-patrol di Luar Kawalan"
Charles E. BastienJason McKenzie8 Oktober 2018 (2018-10-08)12 Januari 2019516
12117"Ultimate Rescue: Pups Save the Movie Monster"
"Penyelamatan Agung: Anak Anjing Selamatkan Raksasa Filem"
Charles E. BastienScott Albert21 September 2018 (2018-09-21)15 Disember 2018517
122a18a"Mission PAW: Pups Save a Royal Concert"
"Misi PAW: Anak Anjing Selamatkan Konsert Diraja"
Charles E. BastienLouise Moon26 Oktober 2018 (2018-10-26)25 Disember 2018518
122b18b"Mission PAW: Pups Save the Princess' Pals"
"Misi PAW: Anak Anjing Selamatkan Kawan Puteri"
Charles E. BastienMichael Stokes26 Oktober 2018 (2018-10-26)25 Disember 2018518
123a19a"Pups and the Werepuppy"
"Anak Anjing dan Werepuppy"
Charles E. BastienMichael Stokes12 Oktober 2018 (2018-10-12)19 Januari 2019519
123b19b"Pups Save a Sleepwalking Mayor"
"Anak Anjing Selamatkan Datuk Bandar Mengigau"
Charles E. BastienAl Schwartz12 Oktober 2018 (2018-10-12)19 Januari 2019519
124a20a"Ultimate Rescue: Pups Save a Swamp Monster"
"Penyelamatan Agung: Anak Anjing Selamatkan Raksasa Paya"
Charles E. BastienAl Schwartz30 November 2018 (2018-11-30)26 Januari 2019520
124b20b"Ultimate Rescue: Pups and the Hidden Golden Bones"
"Penyelamatan Agung: Anak Anjing dan Tulang Emas Tersembunyi"
Charles E. BastienHugh Duffy30 November 2018 (2018-11-30)26 Januari 2019520
125a21a"Pups Save a Cuckoo Clock"
"Anak Anjing Selamatkan Jam Burung"
Charles E. BastienLouise Moon16 November 2018 (2018-11-16)2 Februari 2019521
125b21b"Pups Save Ms. Marjorie's House"
"Anak Anjing Selamatkan Rumah Cik Marjorie"
Charles E. BastienMichael Stokes16 November 2018 (2018-11-16)2 Februari 2019521
126a22a"Pups Save Thanksgiving"
"Anak Anjing Selamatkan Hari Kesyukuran"
Charles E. BastienHugh Duffy21 November 2018 (2018-11-21)9 Februari 2019522
126b22b"Pups Save a Windy Bay"
"Anak Anjing Selamatkan Teluk Berangin"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney21 November 2018 (2018-11-21)9 Februari 2019522
127a23a"Pups Save a Frozen Camp Out"
"Anak Anjing Selamatkan Perkhemahan Bersalji"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan14 Disember 2018 (2018-12-14)2 Mac 2019523
127b23b"Pups Save the Fizzy Pickles"
"Anak Anjing Selamatkan Jeruk Bergas"
Charles E. BastienScott Albert14 Disember 2018 (2018-12-14)2 Mac 2019523
128a24a"Pups Save a Pluck-o-matic"
"Anak Anjing Selamatkan Pluck-o-matic"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney31 Disember 2018 (2018-12-31)23 Februari 2019524
128b24b"Pups Save a Mascot"
"Anak Anjing Selamatkan Maskot"
Charles E. BastienLouise Moon31 Disember 2018 (2018-12-31)23 Februari 2019524
12925"Ultimate Rescue: Pups Save a Runaway Stargazer"
"Penyelamatan Agung: Pasukan Peronda Selamatkan Pusat Astrologi"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan21 Januari 2019 (2019-01-21)16 Februari 2019526
130a26a"Pups Save Ace's Birthday Surprise"
"Anak Anjing Selamatkan Hari Jadi Kejutan Ace"
Charles E. BastienLouise Moon25 Januari 2019 (2019-01-25)9 Mac 2019526
130b26b"Pups Save a Tower of Pizza"
"Anak Anjing Selamatkan Menara Piza"
Charles E. BastienDebra Felstead dan Ross McKie25 Januari 2019 (2019-01-25)9 Mac 2019526

Musim 6 (2019–2021)Sunting

Bil. Judul
(Judul bahasa Melayu)
Pengarah Pengarang Tarikh siaran Kod
penerbitan[1]
Dalam
siri
Dalam
musim
Amerika Syarikat[1] Kanada
131a1a"Pups Save the Jungle Penguins"
"Anak Anjing Selamatkan Penguin Hutan"
Charles E. BastienHugh Duffy22 Februari 2019 (2019-02-22)18 Mei 2019601
131b1b"Pups Save a Freighter"
"Anak Anjing Selamatkan Kapal Pengangkut"
Charles E. BastienHugh Duffy22 Februari 2019 (2019-02-22)18 Mei 2019601
132a2a"Ultimate Rescue: Pups Stop a Meltdown"
"Penyelamatan Teragung: Anak Anjing Hentikan Pencairan"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney4 Mac 2019 (2019-03-04)25 Mei 2019602
132b2b"Ultimate Rescue: Pups and the Mystery of the Missing Cell Phones"
"Penyelamatan Teragung: Anak Anjing dan Misteri Kehilangan Telefon Bimbit"
Charles E. BastienHugh Duffy4 Mac 2019 (2019-03-04)25 Mei 2019602
133a3a"Pups Save a Melon Festival"
"Anak Anjing Selamatkan Pesta Tembikai"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney15 Mac 2019 (2019-03-15)1 Jun 2019603
133b3b"Pups Save a Cow"
"Anak Anjing Selamatkan Lembu"
Charles E. BastienAl Schwartz15 Mac 2019 (2019-03-15)1 Jun 2019603
134a4a"Pups Save the Honey"
"Anak Anjing Selamatkan Madu"
Charles E. BastienLouise Moon26 April 2019 (2019-04-26)8 Jun 2019604
134b4b"Pups Save Mayor Goodway's Purse"
"Anak Anjing Selamatkan Beg Datuk Bandar Goodway"
Charles E. BastienAl Schwartz26 April 2019 (2019-04-26)8 Jun 2019604
135a5a"Ultimate Rescue: Pups Save the Mountain Climbers"
"Penyelamatan Teragung: Anak Anjing Selamatkan Pendaki Gunung"
Charles E. BastienJames Backshall dan Jeff Sweeney19 April 2019 (2019-04-19)15 Jun 2019605
135b5b"Ultimate Rescue: Pups Save Captain Gordy"
"Penyelamatan Teragung: Anak Anjing Selamatkan Kapten Gordy"
Charles E. BastienHugh Duffy19 April 2019 (2019-04-19)15 Jun 2019605
136a6a"Pups and the Stinky Bubble Trouble"
"Anak Anjing dan Masalah Buih Busuk"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan3 Mei 2019 (2019-05-03)22 Jun 2019606
136b6b"Pups Save the Baby Ostriches"
"Anak Anjing Selamatkan Bayi Burung Unta"
Charles E. BastienJeff Sweeney3 Mei 2019 (2019-05-03)22 Jun 2019606
137a7a"Pups Save Gustavo's Guitar"
"Anak Anjing Selamatkan Gitar Gustavo"
Charles E. BastienLouise Moon27 Mei 2019 (2019-05-27)29 Jun 2019607
137b7b"Pups Save the Yoga Goats"
"Anak Anjing Selamatkan Kambing Yoga"
Charles E. BastienAl Schwartz27 Mei 2019 (2019-05-27)29 Jun 2019607
138a8a"Pups Save Bedtime"
"Anak Anjing Selamatkan Masa Tidur"
Charles E. BastienDavid Rosenberg3 September 2019 (2019-09-03)6 Julai 2019608
138b8b"Pups Save Chickaletta's Egg"
"Anak Anjing Telur Chickaletta"
Charles E. BastienJames Backshall3 September 2019 (2019-09-03)6 Julai 2019608
1399"Mighty Pups, Super Paws: When Super Kitties Attack"
"Mighty Pups, Super Paws: Apabila Anak Kucing Menyerang"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan28 Jun 2019 (2019-06-28)13 Julai 2019609
140a10a"Pups Save a Manatee"
"Anak Anjing Selamatkan Dugong"
Charles E. BastienRobin Stein4 September 2019 (2019-09-04)20 Julai 2019610
140b10b"Pups Save Breakfast"
"Anak Anjing Selamatkan Sarapan"
Charles E. BastienClark Stubbs4 September 2019 (2019-09-04)20 Julai 2019610
141a11a"Pups Save the Land Pirates"
"Anak Anjing Selamatkan Lanun Darat"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan5 September 2019 (2019-09-05)27 Julai 2019611
141b11b"Pups Save the Birdwatching Turbots"
"Anak Anjing Selamatkan Pemerhati Burung"
Charles E. BastienLouise Moon5 September 2019 (2019-09-05)27 Julai 2019611
14212"Mighty Pups, Super Paws: Pups Meet the Mighty Twins"
"Mighty Pups, Super Paws: Anak Anjing Jumpa Kembar Hebat"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan26 Julai 2019 (2019-07-26)3 Ogos 2019612
143a13a"Pups Save a Freaky Pup-day"
"Anak Anjing Selamatkan Hari Pelik"
Charles E. BastienDavid Rosenberg12 November 2019 (2019-11-12)10 Ogos 2019613
143b13b"Pups Save a Runaway Mayor"
"Anak Anjing Selamatkan Datuk Bandar yang Lari"
Charles E. BastienRobin J. Stein12 November 2019 (2019-11-12)10 Ogos 2019613
144a14a"Pups Save a Bat Family"
"Anak Anjing Selamatkan Keluarga Kelawar"
Charles E. BastienLouise Moon4 Oktober 2019 (2019-10-04)12 Oktober 2019614
144b14b"Pups Save a Mud Monster"
"Anak Anjing Selamatkan Raksasa Lumpur"
Charles E. BastienJames Backshall4 Oktober 2019 (2019-10-04)12 Oktober 2019614
145a15a"Mighty Pups, Super Paws: Pups Save a Giant Chicken"
"Mighty Pups, Super Paws: Anak Anjing Selamatkan Ayam Gergasi"
Charles E. BastienAl Schwartz2 September 2019 (2019-09-02)19 Oktober 2019615
145b15b"Mighty Pups, Super Paws: Pups Stop Harold's Deep Freeze"
"Mighty Pups, Super Paws: Anak Anjing Hentikan Pembekuan Harold"
Charles E. BastienJames Backshall2 September 2019 (2019-09-02)19 Oktober 2019615
146a16a"Pups Save the Balloon Pups"
"Anak Anjing Selamatkan Belon Anak Anjing"
Charles E. BastienDavid Rosenberg27 November 2019 (2019-11-27)26 Oktober 2019616
146b16b"Pups Save the Spider Spies"
"Anak Anjing Selamatkan Pengintip Labah-labah"
Charles E. BastienRobin J. Stein27 November 2019 (2019-11-27)26 Oktober 2019616
147a17a"Pups Save the Bears"
"Anak Anjing Selamatkan Beruang"
Charles E. BastienClark Stubbs13 November 2019 (2019-11-13)2 November 2019617
147b17b"Pups Save a Farmerless Farm"
"Anak Anjing Selamatkan Ladang tanpa Peladang"
Charles E. BastienAl Schwartz dan James Backshall13 November 2019 (2019-11-13)2 November 2019617
148a18a"Mighty Pups, Super Paws: Pups and the Big Twin Trick"
"Mighty Pups, Super Paws: Anak Anjing dan Helah Berganda"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan11 Oktober 2019 (2019-10-11)9 November 2019618
148b18b"Mighty Pups, Super Paws: Pups Save a Mega Mayor"
"Mighty Pups, Super Paws: Anak Anjing Selamatkan Datuk Bandar Mega"
Charles E. BastienRobin J. Stein11 Oktober 2019 (2019-10-11)9 November 2019618
149a19a"Pups Save a White Wolf"
"Anak Anjing Selamatkan Serigala Putih"
Charles E. BastienDavid Rosenberg20 Disember 2019 (2019-12-20)16 November 2019619
149b19b"Pups Save a Wrong Way Explorer"
"Anak Anjing Selamatkan Pengembara Sesat"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan20 Disember 2019 (2019-12-20)16 November 2019619
150a20a"Pups Save the Squirrels"
"Anak Anjing Selamatkan Tupai"
Charles E. BastienJames Backshall14 November 2019 (2019-11-14)23 November 2019620
150b20b"Pups Save a Roo"
"Anak Anjing Selamatkan Ru"
Charles E. BastienJeff Sweeney14 November 2019 (2019-11-14)23 November 2019620
15121"Mighty Pups, Charged Up: Pups vs. the Copycat"
"Mighty Pups, Charged Up: Anak Anjing Lawan Copycat"
Charles E. BastienLouise Moon20 Januari 2020 (2020-01-20)21 Disember 2019621
152a22a"Pups Save a Humsquatch"
"Anak Anjing Selamatkan Humsquatch"
Charles E. BastienAl Schwartz27 Januari 2020 (2020-01-27)11 Januari 2020622
152b22b"Pups Stop a Far Flung Flying Disc"
"Anak Anjing Hentikan Cakera Terbang Melilau"
Charles E. BastienJames Backshall27 Januari 2020 (2020-01-27)11 Januari 2020622
153a23a"Pups Rescue a Rescuer"
"Anak Anjing Selamatkan Penyelamat"
Charles E. BastienRobin J. Stein28 Februari 2020 (2020-02-28)18 Januari 2020623
153b23b"Pups Save the Phantom of the Frog Pond"
"Anak Anjing Selamatkan Hantu Kolam Katak"
Charles E. BastienAl Schwartz28 Februari 2020 (2020-02-28)18 Januari 2020623
154a24a"Mighty Pups, Charged Up: Pups Stop a Big Bad Bot"
"Mighty Pups, Charged Up: Anak Anjing Hentikan Robot Jahat"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan17 Februari 2020 (2020-02-17)25 Januari 2020624
154b24b"Mighty Pups, Charged Up: Pups vs. the Dome"
"Mighty Pups, Charged Up: Anak Anjing Melawan Kubah"
Charles E. BastienAl Schwartz17 Februari 2020 (2020-02-17)25 Januari 2020624
155a25a"Ultimate Rescue: Pups Save the Opening Ceremonies"
"Penyelamatan Teragung: Anak Anjing Selamatkan Upacara Pembukaan"
Charles E. BastienMichael Stokes23 Julai 2021 (2021-07-23)15 Februari 2020625
155b25b"Ultimate Rescue: Pups Save the Adventure Bay Games"
"Penyelamatan Teragung: Anak Anjing Selamatkan Sukan Adventure Bay"
Charles E. BastienMichael Stokes23 Julai 2021 (2021-07-23)15 Februari 2020625
156a26a"Pups Save a Tour Bus"
"Anak Anjing Selamatkan Bas Pelancong"
Charles E. BastienSean Jara13 Mac 2020 (2020-03-13)22 Februari 2020626
156b26b"Pups Save Midnight at the Museum"
"Anak Anjing Selamatkan Malam di Muzium"
Charles E. BastienClark Stubbs13 Mac 2020 (2020-03-13)22 Februari 2020626

Musim 7 (2020–2021)Sunting

Bil. Judul
(Judul bahasa Melayu)
Pengarah Pengarang Tarikh siaran Kod
penerbitan[1]
Dalam
siri
Dalam
musim
Amerika Syarikat[1] Kanada
157a1a"Mighty Pups, Charged Up: Pups Stop a Humdinger Horde"
"Mighty Pups, Charged Up: Anak Anjing Hentikan Klon Humdinger"
Charles E. BastienRobin J. Stein27 Mac 2020 (2020-03-27)2 Mei 2020701
157b1b"Mighty Pups, Charged Up: Pups Save a Mighty Lighthouse"
"Mighty Pups, Charged Up: Anak Anjing Selamatkan Rumah Api Mighty"
Charles E. BastienDavid Rosenberg27 Mac 2020 (2020-03-27)2 Mei 2020701
158a2a"Pups Save Election Day"
"Anak Anjing Selamatkan Hari Mengundi"
Charles E. BastienJames Backshall30 Oktober 2020 (2020-10-30)9 Mei 2020702
158b2b"Pups Save the Bubble Monkeys"
"Anak Anjing Selamatkan Monyet Gelembung"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan30 Oktober 2020 (2020-10-30)9 Mei 2020702
159a3a"Pups Save an Antarctic Martian"
"Anak Anjing Selamatkan Martian Antartika"
Charles E. BastienAl Schwartz8 Mei 2020 (2020-05-08)16 Mei 2020703
159b3b"Pups Save the Maze Explorers"
"Anak Anjing Selamatkan Pengembara Pagar Sesat"
Charles E. BastienLouise Moon8 Mei 2020 (2020-05-08)16 Mei 2020703
1604"Mighty Pups, Charged Up: Pups vs. Three Super Baddies"
"Mighty Pups, Charged Up: Anak Anjing Lawan Tiga Penjahat Perkasa"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan17 April 2020 (2020-04-17)23 Mei 2020704
161a5a"Pups Save a Waiter Bot"
"Anak Anjing Selamatkan Robot Pelayan"
Charles E. BastienRobin J. Stein5 Jun 2020 (2020-06-05)30 Mei 2020705
161b5b"Pups Stop a Pie-clone"
"Anak Anjing Hentikan Pai-klon"
Charles E. BastienPhillip Bastien5 Jun 2020 (2020-06-05)30 Mei 2020705
1626"Dino Rescue: Pups and the Lost Dino Eggs"
"Penyelamatan Dino: Anak Anjing dan Telur Dinosaur Hilang"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan26 Jun 2020 (2020-06-26)13 Jun 2020706
163a7a"Dino Rescue: Pups Save a Pterodactyl"
"Penyelamatan Dino: Anak Anjing Selamatkan Pterodaktil"
Charles E. BastienSean Jara24 Julai 2020 (2020-07-24)27 Jun 2020707
163b7b"Dino Rescue: Pups and the Big Rumble"
"Penyelamatan Dino PAW Patrol: Anak Anjing dan Gegaran Besar"
Charles E. BastienDavid Rosenberg7 Ogos 2020 (2020-08-07)27 Jun 2020707
1648"Dino Rescue: Pups Save a Hum-dino"
"Penyelamatan Dino: Anak Anjing Selamatkan Hum-dino"
Charles E. BastienClark Stubbs7 September 2020 (2020-09-07)11 Julai 2020708
165a9a"Dino Rescue: Pups Save a Sore Dino"
"Penyelamatan Dino: Anak Anjing Selamatkan Dino Sakit"
Charles E. BastienAl Schwartz13 November 2020 (2020-11-13)25 Julai 2020709
165b9b"Dino Rescue: Pups Save the Triceratops Tag-alongs"
"Penyelamatan Dino: Anak Anjing Selamatkan Triseratop"
Charles E. BastienRobin J. Stein13 November 2020 (2020-11-13)25 Julai 2020709
166a10a"Pups Save the Big Bad Bird Crew"
"Anak Anjing Selamatkan Kru Big Bad Bird"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan10 Julai 2020 (2020-07-10)8 Ogos 2020710
166b10b"Pups Save a Soapbox Derby"
"Anak Anjing Selamatkan Derbi Kotak Sabun"
Charles E. BastienSean Jara10 Julai 2020 (2020-07-10)8 Ogos 2020710
167a11a"Pups Save the Skydivers"
"Anak Anjing Selamatkan Penerjun Udara"
Charles E. BastienRobin J. Stein21 Ogos 2020 (2020-08-21)22 Ogos 2020711
167b11b"Pups Save the Cupcakes"
"Anak Anjing Selamatkan Kek Cawan"
Charles E. BastienLouise Moon21 Ogos 2020 (2020-08-21)22 Ogos 2020711
16812"Ultimate Rescue: Pups Save the Pupmobiles"
"Penyelamatan Teragung: Anak Anjing Selamatkan Pupmobile"
Charles E. BastienMichael Stokes9 Oktober 2020 (2020-10-09)5 September 2020712
169a13a"Pups Save a Lost Gold Miner"
"Anak Anjing Selamatkan Pelombong Emas Sesat"
Charles E. BastienDavid Rosenberg16 Oktober 2020 (2020-10-16)19 September 2020713
169b13b"Pups Save Uncle Otis from His Cabin"
"Anak Anjing Selamatkan Pakcik Otis dari Kabinnya"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan16 Oktober 2020 (2020-10-16)19 September 2020713
170a14a"Pups Save a Rocket Roller Skater"
"Anak Anjing Selamatkan Peluncur Kasut Roda Roket"
Charles E. BastienJames Backshall23 Oktober 2020 (2020-10-23)3 Oktober 2020714
170b14b"Pups Save Ryder's Surprise"
"Anak Anjing Selamatkan Kejutan Ryder"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan23 Oktober 2020 (2020-10-23)3 Oktober 2020714
171a15a"Pups Save the Marooned Mayors"
"Anak Anjing Selamatkan Datuk Bandar Tersepit"
Charles E. BastienRobin J. Stein11 Disember 2020 (2020-12-11)24 Oktober 2020715
171b15b"Pups Save the Game Show"
"Anak Anjing Selamatkan Rancangan Permainan"
Charles E. BastienClark Stubbs11 Disember 2020 (2020-12-11)24 Oktober 2020715
172a16a"Pups Save the Chalk Art"
"Anak Anjing Selamatkan Seni Kapur"
Charles E. BastienBryan Roy6 November 2020 (2020-11-06)7 November 2020716
172b16b"Pups Save the Hot Potato"
"Anak Anjing Selamatkan Kentang Panas"
Charles E. BastienDavid Rosenberg6 November 2020 (2020-11-06)7 November 2020716
17317"Pups Save a Bah Humdinger"
"Anak Anjing Selamatkan Bah Humdinger"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan20 November 2020 (2020-11-20)5 Disember 2020717
174a18a"Pups Save Little Hairy"
"Anak Anjing Selamatkan Little Hairy"
Charles E. BastienLouise Moon23 April 2021 (2021-04-23)21 November 2020718
174b18b"Pups Save a Kooky Climber"
"Anak Anjing Selamatkan Pendaki Kooky"
Charles E. BastienRobin J. Stein23 April 2021 (2021-04-23)21 November 2020718
175a19a"Pups Save Queen Cluck-cluck"
"Anak Anjing Selamatkan Permaisuri Cluck-cluck"
Charles E. BastienAl Schwartz12 Mac 2021 (2021-03-12)19 Disember 2020719
175b19b"Pups Save a Desert Flounder"
"Anak Anjing Selamatkan Flounder Padang Pasir"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan12 Mac 2021 (2021-03-12)19 Disember 2020719
17620"Moto Pups: Pups vs. the Ruff-ruff Pack"
"Moto Pups: Anak Anjing Lawan Ruff-ruff Pack"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan15 Januari 2021 (2021-01-15)16 Januari 2021720
177a21a"Pups Save a Trash-dinger"
"Anak Anjing Selamatkan Sampah-dinger"
Charles E. BastienRobin J. Stein5 Februari 2021 (2021-02-05)30 Januari 2021721
177b21b"Pups Save the Royal Armour"
"Anak Anjing Selamatkan Perisai Diraja"
Charles E. BastienSean Jara5 Februari 2021 (2021-02-05)30 Januari 2021721
178a22a"Moto Pups: Pups Save the Donuts"
"Moto Pups: Anak Anjing Selamatkan Donat"
Charles E. BastienClark Stubbs19 Februari 2021 (2021-02-19)13 Februari 2021722
178b22b"Moto Pups: Pups Save the Kitties"
"Moto Pups: Anak Anjing Selamatkan Anak Kucing"
Charles E. BastienAl Schwartz19 Februari 2021 (2021-02-19)13 Februari 2021722
17923"Moto Pups: Pups Save a Moto Mayor"
"Moto Pups: Anak Anjing Selamatkan Datuk Bandar Moto"
Charles E. BastienRobin J. Stein19 Mac 2021 (2021-03-19)27 Februari 2021723
180a24a"Moto Pups: Rescue at Twisty Top Mesa"
"Moto Pups: Penyelamatan di Twisty Top Mesa"
Charles E. BastienMichael Stokes16 April 2021 (2021-04-16)13 Mac 2021724
180b24b"Moto Pups: Pups Save a Sneezy Chase"
"Moto Pups: Anak Anjing Selamatkan Chase Bersin"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan16 April 2021 (2021-04-16)13 Mac 2021724
181a25a"Ultimate Rescue: Pups Stop a Junk-monster"
"Penyelamatan Teragung: Anak Anjing Hentikan Raksasa Sampah"
Charles E. BastienDavid Rosenberg26 Februari 2021 (2021-02-26)27 Mac 2021725
181b25b"Pups Save the Whale Pod"
"Anak Anjing Selamatkan Ikan Paus"
Charles E. BastienSean Jara26 Februari 2021 (2021-02-26)27 Mac 2021725
182a26a"Pups Save Thundermouth"
Charles E. BastienMichael Stokes7 Mei 2021 (2021-05-07)10 April 2021726
182b26b"Pups Save a Class Pet"
Charles E. BastienClark Stubbs7 Mei 2021 (2021-05-07)10 April 2021726

Musim 8 (2021–)Sunting

Bil. Judul
(Judul bahasa Melayu)
Pengarah Pengarang Tarikh siaran Kod
penerbitan[1]
Dalam
siri
Dalam
musim
Amerika Syarikat[1] Kanada
183a1a"Pups Save a Runaway Rooster"
Charles E. BastienLouise Moon28 Mei 2021 (2021-05-28)15 Mei 2021801
183b1b"Pups Save a Snowbound Cow"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan28 Mei 2021 (2021-05-28)15 Mei 2021801
184a2a"Pups Save a Sweet Mayor"
Charles E. BastienRobin J. Stein2 April 2021 (2021-04-02)29 Mei 2021802
184b2b"Pups Save a Magic Trick"
Charles E. BastienAl Schwartz2 April 2021 (2021-04-02)29 Mei 2021802
185a3a"Pups Save a Rubble-Double"
Charles E. BastienJames Backshall25 Jun 2021 (2021-06-25)5 Jun 2021803
185b3b"Pups Save a Clown"
Charles E. BastienSean Jara25 Jun 2021 (2021-06-25)5 Jun 2021803
1864"Pups Stop the Cheetah"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan10 September 2021 (2021-09-10)12 Jun 2021804
187a5a"Pups Save the Moustache"
Charles E. BastienClark Stubbs30 Julai 2021 (2021-07-30)19 Jun 2021805
187b5b"Pups Save the Funhouse"
Charles E. BastienDavid Rosenberg30 Julai 2021 (2021-07-30)19 Jun 2021805
188a6a"Sea Patrol: Pups Save a Water Walker"
Charles E. BastienRobin J. Stein18 Jun 2021 (2021-06-18)26 Jun 2021806
188b6b"Sea Patrol: Pups Save a Windsurfer"
Charles E. BastienMichael Stokes18 Jun 2021 (2021-06-18)26 Jun 2021806
189a7a"Pups Save the Hiding Elephants"
Charles E. BastienLouise MoonTBA3 Julai 2021807
189b7b"Pups Save a Yodeler"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven SullivanTBA3 Julai 2021807
190a8a"Pups Save the Dizzy Dust Express"
Charles E. BastienMichael StokesTBA10 Julai 2021808
190b8b"Pups Save the Treetop Trekkers"
Charles E. BastienJames BackshallTBA10 Julai 2021808
191a9a"Pups Save the Treasure Cruise"
Charles E. BastienClark StubbsTBA24 Julai 2021809
191b9b"Pups Save Rocket Ryder"
Charles E. BastienMichael StokesTBA24 Julai 2021809
192a10a"Pups and Katie Stop the Barking Kitty Crew"
Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan13 Ogos 2021 (2021-08-13)4 September 2021810
192b10b"Pups Save the Glasses"
Charles E. BastienBryan Roy13 Ogos 2021 (2021-08-13)4 September 2021810
193a11a"Pups vs. a Neon Humdinger"
Charles E. BastienRobin J. Stein6 Ogos 2021 (2021-08-06)TBA811
193b11b"Pups Save a Royal Painting"
Charles E. BastienLouise Moon6 Ogos 2021 (2021-08-06)TBA811

Episod istimewaSunting

Judul Pengarah Pengarang Tarikh siaran
Amerika Syarikat[1] Kanada
"Mighty Pups"Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan12 November 2018 (2018-11-12)6 Oktober 2018
"Ready Race Rescue"Charles E. BastienAndrew Guerdat dan Steven Sullivan11 November 2019 (2019-11-11)5 Ogos 2019
"Jet to the Rescue"Charles E. BastienLouise Moon8 September 2020 (2020-09-08)25 September 2020

FilemSunting

Judul Pengarah Pengarang Tarikh keluaran
Amerika Syarikat Kanada
"PAW Patrol: The Movie"Cal BrunkerBob Barlen, Cal Brunker, dan Billy Frolick20 Ogos 2021 (2021-08-20)20 Ogos 2021

RujukanSunting

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r "Shows A-Z – paw patrol on nickelodeon". The Futon Critic.
  2. ^ a b c "Paw Patrol — Episode Guide". TV Ontario. Lembaga Komunikasi Pendidikan Ontario. Dicapai pada 30 Januari 2015.