Senarai laluan bas di Lembah Klang

"Senarai laluan bas di Kuala Lumpur" dan "Senarai laluan bas di Selangor" melencong ke sini. Untuk pengendali bas utama, lihat RapidKL.

Senarai laluan bas di Lembah Klang adalah senarai perkhidmatan bas Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (kini APAD) beroperasi di Metropolitan Lembah Klang, juga perkhidmatan dikendalikan oleh majlis tempatan Metropolitan Lembah Klang. Perkhidmatan bas di Lembah Klang dioperasikan oleh Rapid Bus, Nadi Putra, Causeway Link, Selangor Omnibus, Setara Jaya (SJ Bus) dan Wawasan Sutera (Aerobus). Lebih daripada 200 laluan bas beroperasi dibawah kontrak APAD.

Sistem Pernomboran LaluanSunting

Bermula Disember 2015, Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (kini APAD dibawah MOT) telah merombak laluan bas di Metropolitan Lembah Klang dibawah Bus Network Revamp (Bahasa Melayu; Rombakan Rangkaian Bas). Setiap laluan bas akan diberi nombor mengikut laluan dan koridor masing-masing. Semua laluan bas utama akan diberi nombor x00 ke x99 manakala bas henti-henti dan bas pengantara dilabelkan Tx00 ke Tx99.[1]

Dibawah BNR, koridor bas sedia ada akan disusun semula menjadi koridor lebih kecil berdasarkan jalan utama menghubungkan Bandaraya Kuala Lumpur dan kawasan sekeliling. Rangkaian bas baharu akan dibahagi kepada 8 koridor iaitu Koridor Jalan Ipoh, Jalan Pahang, Ampang, Cheras, Sungai Besi, Jalan Klang Lama, Lebuhraya Persekutuan dan Damansara.[2]

Nombor Laluan Jenis Perkhidmatan
100-199 Koridor Jalan Ipoh
200-299 Koridor Jalan Pahang
300-399 Koridor Ampang
400-499 Koridor Cheras
500-599 Koridor Sungai Besi
600-699 Koridor Klang Lama
700-799 Koridor Lebuhraya Persekutuan
800-899 Koridor Damansara
Laluan imbuhan-BET Bas Ekspres Transit
Laluan imbuhan-T Bas henti-henti tempatan atau bas pengantara

Laluan basSunting

100-199Sunting

Laluan Terminus Pengendali Sambungan Perkhidmatan Ruj.
BET5 Hab Medan Pasar Bandar Tasik Puteri Setara Jaya (SJ Bus)       Masjid Jamek

    PWTC

[3]
BET6 Hab Medan Pasar Bukit Beruntung Setara Jaya (SJ Bus)       Masjid Jamek

    PWTC

[4]
100 Hab Lebuh Pudu Kuala Selangor Selangor Omnibus     Sungai Buloh

  Kepong Sentral
  Chow Kit

[5]
T100 MRT Sungai Buloh Hospital Sungai Buloh Rapid Bus     Sungai Buloh Bas Pengantara MRT [6]
101 KTM Sungai Buloh Saujana Utama Selangor Omnibus     Sungai Buloh [7]
T101 MRT Sungai Buloh Bukit Rahman Putra Rapid Bus     Sungai Buloh Bas Pengantara MRT [8]
T102 MRT Sungai Buloh Kampung Paya Jaras Rapid Bus     Sungai Buloh Bas Pengantara MRT [9]
103 Hab Lebuh Pudu Damansara Damai Selangor Omnibus   Kepong Sentral

  Chow Kit

[10]
T103 MRT Sungai Buloh Damansara Damai Rapid Bus     Sungai Buloh Bas Pengantara MRT [11]
104 Hab Lebuh Pudu Wangsa Permai Selangor Omnibus   Kepong Sentral

  Chow Kit

[12]
T104 MRT Kampung Selamat Kampung Baru Sungai Buloh Rapid Bus   Kampung Selamat Bas Pengantara MRT [13]
105 Bestari Jaya Kuala Selangor Wawasan Sutera [14]
T105 MRT Sungai Buloh Taman Impian Indah Rapid Bus     Sungai Buloh Bas Pengantara MRT [15]
107 Hab Lebuh Pudu Bestari Jaya Selangor Omnibus     Sungai Buloh

  Kepong Sentral
  Chow Kit

[16]
120 Hab Lebuh Pudu Jinjang Utara Selangor Omnibus   Chow Kit [17]
T120 Kompleks Sungai Mas Taman Mastiara Rapid Bus   Taman Wahyu [18]
121 Hab Lebuh Pudu Taman Sri Sinar Selangor Omnibus   Chow Kit [19]
122 Hab Lebuh Pudu Taman Ehsan Selangor Omnibus   Chow Kit [20]
150 Hab Lebuh Pudu Rawang Setara Jaya (SJ Bus)   Rawang

  Taman Wahyu
  Chow Kit

[21]
T150 Rawang Taman Pelangi Setara Jaya (SJ Bus)   Rawang [22]
151 Hab Lebuh Pudu Bandar Baru Selayang Setara Jaya (SJ Bus)   Taman Wahyu

  Chow Kit

[23]
T151 Rawang Taman Rawang Perdana Setara Jaya (SJ Bus)   Rawang [24]
152 Hab Lebuh Pudu Taman Intan Baiduri Setara Jaya (SJ Bus)   Taman Wahyu

  Chow Kit

[25]
T152 Rawang Taman Garing Utama Setara Jaya (SJ Bus)   Rawang [26]
154 Rawang Tanjung Malim Setara Jaya (SJ Bus) [27]
155 Rawang Bandar Tasik Puteri Setara Jaya (SJ Bus) [28]
156 Rawang Bukit Beruntung Setara Jaya (SJ Bus) [29]
157 Rawang Kampung Sungai Buaya Setara Jaya (SJ Bus) [30]
158 Rawang Ulu Yam Setara Jaya (SJ Bus) [31]
170 Hab Wira Damai Hab Medan Pasar Rapid Bus   Chow Kit [32]
171 Hab Wira Damai Hab Medan Pasar
melalui Taman Batu Muda
Rapid Bus   Chow Kit [33]
172 Taman Greenwood Chow Kit Rapid Bus   Chow Kit [34]
173 Taman Jasa Utama Hab Medan Pasar Rapid Bus   Chow Kit [35]
180 Hab Pasar Seni Taman Dato Senu Rapid Bus   Chow Kit

      Masjid Jamek
    Pasar Seni
      Titiwangsa

[36]
T180 Taman Dato Senu Chow Kit Rapid Bus     Sentul

    Sentul Timur

[37]
190 Desa Sri Hartamas Hab Medan Pasar Rapid Bus       Masjid Jamek

  Segambut
  Chow Kit

[38]
T190 Taman Sri Segambut KTM Segambut Rapid Bus   Segambut [39]
191 Taman Sri Segambut Hab Medan Pasar Rapid Bus   Chow Kit [40]

200-299Sunting

Laluan Terminus Pengendali Sambungan Ruj.
BET16 Kampung Selayang Pandang Presint 4 Putrajaya Rapid Bus [41]
BET17 Pinggiran Batu Caves Presint 3 Putrajaya Rapid Bus [42]
200 UIA Gombak Lebuh Ampang Rapid Bus [43]
T200 LRT Gombak UIA Gombak Rapid Bus   Gombak [44]
201 Titiwangsa Batu 12 Gombak Rapid Bus       Titiwangsa [45]
T201 LRT Gombak Hab Wira Damai Rapid Bus   Gombak [46]
202 Hab Wira Damai Hab Medan Pasar
melalui Gombak
Rapid Bus [47]
T202 LRT Taman Melati Taman Melewar Rapid Bus   Taman Melati [48]
T203 LRT Taman Melati Danau Kota Rapid Bus   Taman Melati [49]
T204 Taman Greenwood Kampung Nakhoda Rapid Bus [50]
220 Taman Melawati Hab Medan Pasar Rapid Bus   Dato' Keramat [51]
221 LRT Dato' Keramat Ampang Point Rapid Bus   Dato' Keramat [52]
T221 Taman Melawati LRT Sri Rampai Rapid Bus   Sri Rampai [53]
222 Taman Melawati Titiwangsa Rapid Bus   Wangsa Maju

      Titiwangsa

[54]
T222 Ukay Perdana LRT Sri Rampai Rapid Bus   Sri Rampai [55]
T223 LRT Setiawangsa Au 3 Keramat Rapid Bus   Setiawangsa [56]
T224 LRT Dato' Keramat Desa Pandan Rapid Bus   Dato' Keramat

  Jelatek

[57]
250 LRT Wangsa Maju Hab Medan Pasar Rapid Bus   Wangsa Maju [58]
T250 LRT Wangsa Maju Setapak Central Rapid Bus   Wangsa Maju [59]
251 AEON Big Wangsa Maju Chow Kit Rapid Bus [60]
T251 LRT Sri Rampai Seksyen 10 Wangsa Maju Rapid Bus   Sri Rampai [61]
253 LRT Wangsa Maju Ampang Point Rapid Bus   Wangsa Maju [62]
254 Ayer Panas Titiwangsa Rapid Bus       Titiwangsa [63]
270 Terminal Pekeliling Terminal Bas Awana Wawasan Sutera       Titiwangsa [64]

300-399Sunting

Laluan Terminus Pengendali Sambungan Perkhidmatan Ruj.
BET7 Hab Bandar Baru Ampang Lebuh Ampang Rapid Bus   Ampang

  Ampang Park
  KLCC
  Bukit Nanas
  Dang Wangi

[65]
300 Pandan Indah Lebuh Ampang Rapid Bus   Ampang

  Ampang Park
  KLCC
  Bukit Nanas
  Dang Wangi

[66]
T300 Bukit Indah Ampang Point
melalui Ampang Jaya
Rapid Bus [67]
T301 Ampang Point Taman Mulia Jaya Rapid Bus   Ampang [68]
302 Terminal Pekeliling Suria KLCC Rapid Bus       Titiwangsa

  Ampang Park
  KLCC

[69]
T302 Hutan Lipur Ampang Ampang Point Rapid Bus   Ampang [70]
303 Taman Mulia Jaya Lebuh Ampang Rapid Bus   Ampang

  Ampang Park
  KLCC
  Bukit Nanas
  Dang Wangi

[71]
T303 Ampang Point LRT Pandan Indah Rapid Bus   Pandan Indah [72]
T304 Bukit Indah Ampang Point
melalui Jalan Ampang
Rapid Bus   Ampang [73]
T305 MRT Taman Midah Hab Bandar Baru Ampang Rapid Bus   Taman Midah Bas Pengantara MRT [74]
T350 LRT Cempaka Taman Mawar Rapid Bus   Cempaka [75]
T351 LRT Cempaka Taman Bukit Permai Rapid Bus   Cempaka [76]
T352 Taman Shamelin Perkasa MRT Cochrane Rapid Bus   Cochrane

    Maluri
  Cempaka

Bas Pengantara MRT [77]

400-499Sunting

Laluan Terminus Pengendali Sambungan Perkhidmatan Ruj.
400 Hab Lebuh Pudu Damai Perdana Rapid Bus   Imbi

  AirAsia-Bukit Bintang
  Bukit Bintang
    Maluri
  Taman Mutiara

[78]
T400 MRT Cochrane Bandar Tun Razak Rapid Bus   Cochrane

    Maluri

Bas Pengantara MRT [79]
T401 MRT Cochrane Bandar Sri Permaisuri Rapid Bus   Cochrane

  Cheras
    Maluri

Bas Pengantara MRT [80]
402 LRT/MRT Maluri Terminal Pekeliling Rapid Bus     Maluri

  Ampang Park
      Titiwangsa

[81]
T402 MRT Taman Midah LRT Salak Selatan Rapid Bus   Taman Midah

  Salak Selatan

Bas Pengantara MRT [82]
T406 Batu 10 Cheras Pangsun Rapid Bus [83]
T407 MRT Tun Razak Exchange Desa Pandan Rapid Bus   Tun Razak Exchange Bas Pengantara MRT [84]
T408 MRT Taman Mutiara Taman Segar Perdana Rapid Bus   Taman Mutiara Bas Pengantara MRT [85]
T409 MRT Taman Mutiara Taman Supreme Rapid Bus   Taman Mutiara Bas Pengantara MRT [86]
T410 MRT Taman Connaught Bandar Tasik Selatan Rapid Bus   Taman Connaught

  Terminal Bersepadu Selatan
      Bandar Tasik Selatan

Bas Pengantara MRT [87]
T411 MRT Taman Connaught Taman Cheras Awana Rapid Bus   Taman Connaught Bas Pengantara MRT [88]
T412 MRT Taman Connaught Alam Damai Rapid Bus   Taman Connaught Bas Pengantara MRT [89]
T413 MRT Taman Suntex Taman Kemacahaya Rapid Bus   Taman Suntex Bas Pengantara MRT [90]
T414 MRT Sri Raya Taman Tun Perak Rapid Bus   Sri Raya Bas Pengantara MRT [91]
T415 MRT Bandar Tun Hussein
Onn
Bandar Mahkota Cheras Rapid Bus   Bandar Tun Hussein Onn Bas Pengantara MRT [92]
T416 MRT Batu 11 Cheras Taman Cheras Jaya Rapid Bus   Batu 11 Cheras Bas Pengantara MRT [93]
T417 MRT Batu 11 Cheras Taman Karun Mas Rapid Bus   Batu 11 Cheras Bas Pengantara MRT [94]
420 Pandan Indah Menara Maybank Rapid Bus   Cochrane

  Imbi
  AirAsia-Bukit Bintang
  Bukit Bintang

[95]
421 Taman Dagang Menara Maybank Rapid Bus   Imbi

  AirAsia-Bukit Bintang
  Bukit Bintang

[96]
450 Hab Lebuh Pudu Terminal Kajang Rapid Bus     Maluri

  Taman Midah
  Taman Connaught
  Stadium Kajang
    Kajang

[97]
T450 Bandar Kajang Beranang Rapid Bus [98]
451 Hab Lebuh Pudu Bandar Kajang Selangor Omnibus [99]
T451 MRT Stadium Kajang UKM Rapid Bus   Stadium Kajang

    Kajang
  UKM

Bas Pengantara MRT [100]
T453 MRT Bukit Dukung Bandar Sungai Long Rapid Bus   Bukit Dukung Bas Pengantara MRT [101]
T454 MRT Bukit Dukung Kampung Sungai Sekamat Rapid Bus   Bukit Dukung Bas Pengantara MRT [102]
T455 MRT Bukit Dukung Taman Sutera Rapid Bus   Bukit Dukung Bas Pengantara MRT [103]
T456 MRT Sungai Jernih Saujana Impian Rapid Bus   Sungai Jernih Bas Pengantara MRT [104]
T457 MRT Stadium Kajang Prima Saujana Rapid Bus   Stadium Kajang Bas Pengantara MRT [105]
T458 MRT Stadium Kajang Taman Indah Rapid Bus   Stadium Kajang Bas Pengantara MRT [106]
T459 MRT Stadium Kajang Taman Jasmin Rapid Bus   Stadium Kajang Bas Pengantara MRT [107]
T460 MRT Stadium Kajang Bandar Teknologi Kajang Rapid Bus   Stadium Kajang Bas Pengantara MRT [108]
T461 MRT Kajang Taman Kajang Utama Rapid Bus     Kajang Bas Pengantara MRT [109]
T462 MRT Kajang Seksyen 8 Bandar Baru Bangi Rapid Bus     Kajang Bas Pengantara MRT [110]
T463 MRT Kajang Seksyen 4 Bandar Baru Bangi Rapid Bus     Kajang Bas Pengantara MRT [111]
T464 Seksyen 1 Bandar Baru Bangi MRT Kajang Rapid Bus     Kajang

  UKM

Bas Pengantara MRT [112]

500-599Sunting

Laluan Terminus Pengendali Sambungan Ruj.
500 Putrajaya Sentral Hab Lebuh Pudu
{{Small|melalui Lebuhraya MEX
Nadi Putra   Putrajaya Sentral

  Mid Valley
              KL Sentral

[113]
502 Putrajaya Sentral Komuter Serdang Nadi Putra   Putrajaya Sentral

  Serdang

[114]
T502 Presint 14 Putrajaya Taman Desa Pinggiran Putra Nadi Putra [115]
503 Putrajaya Sentral Puchong Utama Causeway Link   Putrajaya Sentral [116]
506 Putrajaya Sentral Bandar Utama Rapid Bus   Pusat Bandar Puchong

  IOI Puchong Jaya
  Kelana Jaya
  Bandar Utama

[117]
520 Putrajaya Sentral Cyberia Nadi Putra   Putrajaya Sentral [118]
521 Putrajaya Sentral UiTM Dengkil Nadi Putra   Putrajaya Sentral [119]
522 Putrajaya Sentral Hab Lebuh Pudu

melalui KTM Serdang

Selangor Omnibus   Serdang

  Putrajaya Sentral

[120]
540 Bandar Putra Permai KTM Serdang Rapid Bus   Serdang [121]
541 Bandar Putra Permai LRT Kinrara BK5 Rapid Bus   Kinrara BK5 [122]
T571 Taman Sri Pulai KTM Serdang Rapid Bus   Serdang [123]
580 Hab Lebuh Pudu Desa Petaling Rapid Bus     Chan Sow Lin

  LRT Salak Selatan
  KTM Salak Selatan

[124]
T580 LRT Awan Besar LRT Bukit Jalil Rapid Bus   Awan Besar

  LRT Bukit Jalil

[125]
581 Desa Tasik LRT Bandar Tasik Selatan Rapid Bus [126]
T581 PPR Pinggiran Bukit Jalil LRT Alam Sutera Rapid Bus   Alam Sutera [127]
T582 LRT Awan Besar The Leafz

melalui LRT Bukit Jalil

Rapid Bus   Awan Besar

  Bukit Jalil

[128]
T583 LRT Awan Besar The Leafz

melalui Taman Gembira

Rapid Bus   Awan Besar [129]
590 Hab Lebuh Pudu Bandar Sungai Long Rapid Bus     Chan Sow Lin

  Serdang

[130]

600-699Sunting

Laluan Terminus Pengendali Sambungan Ruj.
600 Hab Pasar Seni Puchong Utama Rapid Bus   Taman Perindustrian Puchong

  Pusat Bandar Puchong
  IOI Puchong Jaya
  Mid Valley
              KL Sentral
    Pasar Seni

[131]
T600 LRT IOI Puchong Jaya Taman Wawasan Rapid Bus   Pusat Bandar Puchong

  IOI Puchong Jaya

[132]
601 Putra Perdana Kota Raya Causeway Link   Pusat Bandar Puchong

  IOI Puchong Jaya
  Mid Valley
              KL Sentral
    Pasar Seni

[133]
T601 Puchong Utama Puchong Prima Rapid Bus   Puchong Perdana

  Puchong Prima

[134]
T602 Puchong Utama Taman Saujana Utama Rapid Bus [135]
T603 LRT Puchong Prima Taman Mas Sepang Rapid Bus   Puchong Prima [136]
604 Bandar Bukit Puchong Kota Raya Causeway Link   Pusat Bandar Puchong

  IOI Puchong Jaya
  Mid Valley
              KL Sentral
    Pasar Seni

[137]
T604 LRT Taman Perindustrian Puchong Taman Kinrara Seksyen 1 Rapid Bus   Taman Perindustrian Puchong

  Pusat Bandar Puchong
  IOI Puchong Jaya

[138]
T605 Puchong Utama LRT IOI Puchong Jaya Rapid Bus   Pusat Bandar Puchong

  IOI Puchong Jaya

[139]
608 Putrajaya Sentral LRT IOI Puchong Jaya Causeway Link   Putrajaya Sentral

  Pusat Bandar Puchong
  IOI Puchong Jaya

[140]
640 Hab Sri Manja Hab Pasar Seni Rapid Bus   Mid Valley

              KL Sentral
    Pasar Seni

[141]
T640 LRT Taman Jaya Taman Sri Sentosa Rapid Bus   Taman Jaya

  Jalan Templer

[142]
641 Pearl Point KTM / LRT Subang Jaya Rapid Bus       Subang Jaya

  Kg. Dato Harun
  Jalan Templer

[143]
650 Taman Desa Hab Pasar Seni Rapid Bus   Mid Valley

              KL Sentral
    Pasar Seni

[144]
651 LRT Muhibbah Pearl Point Rapid Bus   LRT Muhibbah [145]
652 LRT Awan Besar Taman Evergreen Rapid Bus   LRT Awan Besar

  LRT Bukit Jalil

[146]
690 Terminal Bersepadu Selatan Pudu Sentral Rapid Bus       Hang Tuah

  Terminal Bersepadu Selatan
      Bandar Tasik Selatan

[147]

700-799Sunting

Laluan Terminus Pengendali Sambungan Perkhidmatan Ruj.
BET3 Taman Perindustrian USJ 1 Hab Pasar Seni Rapid Bus   Taipan

    USJ 7
  Angkasapuri
  Bangsar
              KL Sentral
    Pasar Seni

[148]
BET4 Hab Pasar Seni Hab Taman Sri Muda Rapid Bus   Angkasapuri

  Bangsar
              KL Sentral
    Pasar Seni

[149]
700 Hentian Klang Hab Pasar Seni Seranas   Setia Jaya

  Seri Setia
  Asia Jaya
  Mid Valley
    Pasar Seni

[150]
T700 Hentian Klang Kampung Delek Wawasan Sutera   Teluk Pulai [151]
P701 Hentian Pelabuhan Klang Kota Raya Causeway Link   Setia Jaya

  Seri Setia
  Asia Jaya
  Mid Valley

[152]
702 Hab Taman Sri Muda Hentian Klang Seranas   Klang [153]
T702 Hentian Klang Hab Sri Sentosa Wawasan Sutera [154]
703 Hentian Klang Bandar Puncak Alam Seranas [155]
T703 Hentian Klang Terminal Taman Sentosa Wawasan Sutera [156]
704 Hentian Klang Pekan Meru Seranas [157]
T704 Hentian Klang Hentian Pelabuhan Klang Causeway Link [158]
705 Hentian Klang Seksyen 13, Shah Alam Seranas [159]
T705 Hentian Pelabuhan Klang Bandar Sultan Suleiman Causeway Link [160]
T706 Hentian Pelabuhan Klang Telok Gong Causeway Link [161]
707 Hentian Klang Terminal Bas Pelabuhan Barat Wawasan Sutera [162]
708 Hentian Klang Sunway Pyramid Rapid Bus [163]
710 Hentian Klang Hab Pasar Seni
(melalui KL Sentral)
Wawasan Sutera   Setia Jaya

  Seri Setia
  Asia Jaya
  Mid Valley
    Kuala Lumpur
              KL Sentral
    Pasar Seni

[164]
T712 Hentian Klang AEON Bukit Tinggi, Klang Seranas [165]
T713 Taman Klang Utama Hentian Klang Seranas [166]
T715 UiTM Puncak Alam Bandar Puncak Alam Rapid Bus [167]
730 Hentian Klang Terminal Banting Wawasan Sutera [168]
733 Tanjung Sepat Terminal Banting Wawasan Sutera [169]
734 Terminal Banting Hab Pasar Seni Wawasan Sutera   Setia Jaya

  Seri Setia
  Asia Jaya
  Mid Valley
    Pasar Seni

[170]
740 Terminal Klang Kuala Selangor Wawasan Sutera [171]
750 Hab Pasar Seni Hab Bas Seksyen 2, Shah Alam Rapid Bus   Setia Jaya

  Seri Setia
  Asia Jaya
    Abdullah Hukum
  Bangsar
              KL Sentral
    Pasar Seni

[172]
T750 Hab Bas Seksyen 2, Shah Alam UiTM Shah Alam Rapid Bus [173]
751 Hab Pasar Seni Hab Taman Sri Muda Rapid Bus   Setia Jaya

  Seri Setia
    Abdullah Hukum
  Bangsar
              KL Sentral
    Pasar Seni

[174]
T751 Seksyen 7, Shah Alam UiTM Shah Alam Rapid Bus [175]
752 LRT Putra Heights Hentian Pusat Bandar Shah Alam Rapid Bus     Putra Heights [176]
T752 Hab Bas Seksyen 2, Shah Alam Seksyen 12, 7, Shah Alam Rapid Bus [177]
753 Hentian Pusat Bandar Shah Alam UiTM Puncak Alam Rapid Bus [178]
T753 Hentian Bandar Shah Alam Seksyen 11, 9, 8, 6, 4 Shah Alam Rapid Bus [179]
754 Seksyen 2 Shah Alam Puncak Perdana Rapid Bus [180]
T754 Hentian Bas Seksyen 19 Shah Alam Hentian Pusat Bandar Shah Alam Rapid Bus   Shah Alam [181]
T755 Hentian Pusat Bandar Shah Alam KTM Batu Tiga Rapid Bus   Batu Tiga [182]
T756 Hentian Pusat Bandar Shah Alam Kota Kemuning Rapid Bus [183]
T757 LRT Alam Megah Seksyen 27 Shah Alam Rapid Bus   Alam Megah [184]
T758 LRT Subang Alam Alam Megah Rapid Bus   Subang Alam [185]
T759 LRT Putra Heights Kampung Bukit Lanchong Rapid Bus     Putra Heights [186]
T760 LRT Putra Heights Hentian Bandar Saujana Putra Nadi Putra     Putra Heights [187]
770 Hab Pasar Seni Taman Perindustrian USJ 1 Rapid Bus   Taipan

    USJ 7
  Seri Setia
  Asia Jaya
  Mid Valley
              KL Sentral
    Pasar Seni

[188]
T770 Stesen Subang Jaya Sunway Pyramid Rapid Bus       Subang Jaya

  SS 15

[189]
771 Taman Perindustrian USJ 1 Flat Desa Mentari Rapid Bus   Taipan

  SS 15

[190]
772 Hab Pasar Seni Apartment Subang Suria Rapid Bus   Lapangan Terbang Subang

  Terminal Skypark
  Ara Damansara
  Seri Setia
  Asia Jaya
    Abdullah Hukum
  Bangsar
              KL Sentral
    Pasar Seni

[191]
T772 MRT Kwasa Sentral Taman Bukit Subang Rapid Bus   Kwasa Sentral Bas Pengantara MRT [192]
T773 LRT Ara Damansara Subang SkyPark Terminal Rapid Bus   Ara Damansara

  Lapangan Terbang Subang
  Terminal Skypark

[193]
T774 Glenmarie Stadium Shah Alam Rapid Bus   Glenmarie

  Batu Tiga

[194]
T776 Stesen USJ 7 USJ 1 Rapid Bus     USJ 7

  Taipan

[195]
T778 LRT USJ 21 One City Rapid Bus   USJ 21 [196]
780 Hab Pasar Seni Seksyen 8 Kota Damansara Rapid Bus   Kota Damansara

  Surian
  Mutiara Damansara
  Asia Jaya
    Abdullah Hukum
  Bangsar
              KL Sentral
    Pasar Seni

[197]
T780 LRT Kelana Jaya Mutiara Tropicana Rapid Bus   Kelana Jaya [198]
781 Hab Pasar Seni Hab Sri Manja, Taman Medan Rapid Bus   Kg. Dato Harun

    Abdullah Hukum
  Bangsar
              KL Sentral
    Pasar Seni

[199]
T781 LRT Kelana Jaya Kelana Business Centre Rapid Bus   Kelana Jaya [200]
782 Hab Pasar Seni Terminal PJ Old Town Rapid Bus   Petaling

  Pantai Dalam
  Angkasapuri
    Abdullah Hukum
  Bangsar
              KL Sentral
    Pasar Seni

[201]
T782 LRT Lembah Subang Ara Damansara Rapid Bus   Lembah Subang [202]
783 LRT Kelana Jaya Subang Parade Rapid Bus   Kelana Jaya

  Mentari

[203]
T783 LRT Taman Bahagia SS3, SS6 Kelana Jaya Rapid Bus   Taman Bahagia [204]
T784 LRT Taman Bahagia Damansara Utama Rapid Bus   Taman Bahagia [205]
T785 LRT Taman Paramount Sungai Way Rapid Bus   Taman Paramount [206]
T786 LRT Asia Jaya Phileo Damansara Rapid Bus   Asia Jaya

  Phileo Damansara

[207]
T787 LRT Asia Jaya Seksyen 14, 17 Petaaling Jaya Rapid Bus   Asia Jaya [208]
T788 LRT Universiti Mid Valley Megamall Rapid Bus   Universiti [209]
T789 Bukit Angkasa Universiti Malaya Rapid Bus   Universiti [210]
T790 LRT Taman Paramount Mid Valley Megamall Rapid Bus   Taman Paramount

  Universiti

[211]
T791 LRT Kerinchi Pantai Hillpark Rapid Bus   Kerinchi

  Pantai Dalam
  Angkasapuri

[212]
T792 Stesen USJ 7 SS 19 Subang Jaya Rapid Bus     USJ 7

  Taipan

[213]
T792B Stesen USJ 7 USJ 4 Rapid Bus     USJ 7

  Taipan

[214]

800-899Sunting

Laluan Terminus Pengendali Sambungan Perkhidmatan Ruj.
801 Metro Prima Bandar Utama Rapid Bus   Kepong Sentral

  Mutiara Damansara

[215]
T801 MRT Kwasa Sentral Seksyen 9 Kota Damansara Rapid Bus   Kwasa Sentral Bas Pengantara MRT [216]
802 LRT Kelana Jaya Seksyen 11 Kota Damansara Rapid Bus   Kelana Jaya

  Bandar Utama
  Mutiara Damansara
  Surian

[217]
T802 MRT Kwasa Sentral Subang Bestari Rapid Bus   Kwasa Sentral Bas Pengantara MRT [218]
T803 MRT Kwasa Sentral Hab Subang Suria Rapid Bus   Kwasa Sentral Bas Pengantara MRT [219]
T804 MRT Kwasa Sentral Subang SkyPark Rapid Bus   Kwasa Sentral

  Lapangan Terbang Subang
  Terminal Skypark

Bas Pengantara MRT [220]
T805 MRT Kota Damansara Seksyen 5 Kota Damansara Rapid Bus   Kota Damansara Bas Pengantara MRT [221]
T807 MRT Surian Ara Damansara Rapid Bus   Surian

  Lembah Subang

Bas Pengantara MRT [222]
T808 MRT Surian Seksyen 11 Kota Damansara Rapid Bus   Surian Bas Pengantara MRT [223]
T809 MRT Mutiara Damansara Damansara Perdana Rapid Bus   Mutiara Damansara Bas Pengantara MRT [224]
T810 MRT Mutiara Damansara Kampung Bukit Lanjan Rapid Bus   Mutiara Damansara Bas Pengantara MRT [225]
T811 MRT Bandar Utama Mutiara Tropicana Rapid Bus   Bandar Utama Bas Pengantara MRT [226]
T812 MRT Bandar Utama Kampung Sungai Penchala Rapid Bus   Bandar Utama Bas Pengantara MRT [227]
T813 MRT TTDI SS 22 Petaling Jaya Rapid Bus   TTDI Bas Pengantara MRT [228]
T814 MRT TTDI Taman Tun Dr Ismail Rapid Bus   TTDI Bas Pengantara MRT [229]
T815 MRT Phileo Damansara Universiti Malaya Rapid Bus   Phileo Damansara Bas Pengantara MRT [230]
T816 MRT Phileo Damansara SS 2 Rapid Bus   Phileo Damansara Bas Pengantara MRT [231]
T817 MRT Pusat Bandar Damansara Mid Valley Megamall Rapid Bus   Pusat Bandar Damansara Bas Pengantara MRT [232]
T818 MRT Pusat Bandar Damansara Desa Sri Hartamas Rapid Bus   Pusat Bandar Damansara Bas Pengantara MRT [233]
T819 MRT Pusat Bandar Damansara KL Sentral
melalui KTM Segambut
Rapid Bus   Pusat Bandar Damansara

  Segambut
              KL Sentral
  Semantan

Bas Pengantara MRT [234]
T820 MRT Pusat Bandar Damansara Menara DBKL Rapid Bus   Pusat Bandar Damansara

  Semantan

Bas Pengantara MRT [235]
821 Hab Pasar Seni Hab Pantai Hillpark Rapid Bus     Pasar Seni

              KL Sentral
  Bangsar
    Abdullah Hukum
  Angkasapuri

[236]
T821 MRT Semantan Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur Rapid Bus   Semantan Bas Pengantara MRT [237]
822 UOA Bangsar Bangsar Park Rapid Bus   Bangsar [238]
T850 UOA Bangsar Pusat Bandar Damansara Rapid Bus   Bangsar
  Semantan
[239]
851 Hab Pasar Seni Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur Rapid Bus     Pasar Seni

      Masjid Jamek

[240]
852 Terminal Pekeliling Solaris Dutamas Rapid Bus       Titiwangsa

    Putra
    PWTC

[241]
T852 MRT Pusat Bandar Damansara Mon't Kiara Rapid Bus   Pusat Bandar Damansara Bas Pengantara MRT [242]

Laluan bas luar rangkaian APADSunting

Rangkaian bas PutrajayaSunting

Putrajaya mempunyai beberapa laluan bas henti-henti tempatan yang diioperasikan dibawah Nadi Putra. Bas ini adalah inisiatif Perbadanan Putrajaya (PPj) dalam menyediakan pengangkutan awam bagi penduduk Putrajaya. Bas henti-henti tempatan Putrajaya dilabel mengikut waktu operasi iaitu siang (L) dan malam (N).

Laluan Terminus Sambungan Ruj.
L02 Putrajaya Sentral Presint 14
melalui Presint 8 & 9
  Putrajaya Sentral [243]
L03 Putrajaya Sentral Wisma Putra   Putrajaya Sentral [244]
L04 Putrajaya Sentral PICC   Putrajaya Sentral [245]
L05 Putrajaya Sentral Presint 14
melalui Presint 18
  Putrajaya Sentral [246]
L07 Putrajaya Sentral Alamanda
melalui Presint 11
  Putrajaya Sentral [247]
L08 Putrajaya Sentral Dataran Gemilang
melalui Presint 11 & 10
  Putrajaya Sentral [248]
L10 Presint 14 Putrajaya PICC [249]
L15 Putrajaya Sentral Presint 1
melalui Dataran Gemilang
  Putrajaya Sentral [250]
N01 Putrajaya Sentral Ayer8 Putrajaya
melalui Presint 11 & 10
  Putrajaya Sentral [251]
N02 Putrajaya Sentral Kuarters Kerajaan Presint 15   Putrajaya Sentral [252]
N03 Putrajaya Sentral Presint 16, 17 & 18   Putrajaya Sentral [253]
N04 Putrajaya Sentral Presint 5   Putrajaya Sentral [254]
N05 Presint 14 Presint 5
melalui Dataran Gemilang
[255]
N06 Presint 14 Presint 15 & 16 [256]
N07 Presint 14 Pangsapuri Putra Damai [257]
N08 Presint 14 Ayer8 Putrajaya [258]

Bas Smart SelangorSunting

Rencana utama: Bas Smart Selangor

Kerajaan Negeri Selangor melancarkan perkhidmatan Bas Smart Selangor (dahulu dikenali sebagai Bas Selangorku) yang menyediakan perkhidmatan bas percuma di seluruh negeri Selangor bermula pada Julai 2015. Tiga laluan pertama di Shah Alam dan Subang Jaya dilancarkan pada Julai 2015 dan akan dikembangkan ke daerah lain bermula hujung tahun 2015.[259]

Laluan Terminus Pengendali Sambungan Ruj.
AJ01 Ukay Perdana Taman Melawati Rapid Bus [260]
AJ2A Hab Bandar Baru Ampang Taman Cahaya Rapid Bus   Cahaya

  Ampang

[261]
AJ2B Hab Bandar Baru Ampang Taman Putra Amapng Rapid Bus [262]
AJ03 LRT Cempaka Taman Bukit Teratai Rapid Bus   Cempaka [263]
AJ04 Pandan Perdana Hospital Besar Ampang Rapid Bus [264]
BTG1 Smart Selangor Banting ERL Salak Tinggi
melalui KLIA2
Rapid Bus   KLIA2

    Stesen ERL KLIA2
  Salak Tinggi

[265]
KJ01 Kompleks Perhentian Kajang Bandar Kajang Rapid Bus   Stadium Kajang [266]
KJ02 Bandar Bukit Mahkota KTM Bangi Rapid Bus   Bangi [267]
KJ03 Taman Tun Perak MRT Bandar Tun Hussein Onn Rapid Bus   Bandar Tun Hussein Onn [268]
KJ04 Kompleks Perhentian Kajang Presint 3, Putrajaya Rapid Bus   UKM [269]
KJ05 Kompleks Perhentian Kajang Seksyen 8 Bandar Baru Bangi Rapid Bus   UKM [270]
KLG1 Jalan Batu Tiga Lama Taman Bayu Perdana Rapid Bus   Klang [271]
KLG2 Jalan Batu Tiga Lama Klang Parade Rapid Bus [272]
KLG3A Taman Sri Andalas Bandar Klang Rapid Bus [273]
KLG3B Bandar Putera Jalan Sungai Jati Rapid Bus [274]
KLG4 Taman Seri Kerayong Klang Sentral Rapid Bus [275]
KS02 Bandar Puncak Alam KTM Sungai Buloh Selangor Omnibus     Sungai Buloh [276]
MPS1 Hentian Selayang Mutiara LRT Gombak Rapid Bus   Gombak [277]
MPS2 Tesco Rawang Terminal Rawang Rapid Bus   Rawang [278]
MPS3 Pekan Batu Arang MRT Sungai Buloh Rapid Bus     Sungai Buloh [279]
SA01 KTM Shah Alam Seksyen 7 Shah Alam Rapid Bus   Shah Alam [280]
SA02 Hentian Bandar Shah Alam KTM Batu Tiga Rapid Bus   Batu Tiga [281]
SA03 KTM Shah Alam Seksyen 17, 18, 20 & 24 Shah Alam Rapid Bus   Shah Alam [282]
SA04 Seksyen 17 Shah Alam Hospital Shah Alam Rapid Bus   Padang Jawa [283]
SA05 Stadium Shah Alam Pekan Subang Rapid Bus [284]
SA06 KTM Shah Alam Kota Kemuning Rapid Bus   Shah Alam [285]
SA07 KTM Batu Tiga Seksyen 19 Shah Alam Rapid Bus   Batu Tiga [286]
SA08 LRT Alam Megah Kota Kemuning Rapid Bus   Alam Megah [287]
SJ01 Bangunan MPSJ KTM/ LRT Subang Jaya Rapid Bus   Taipan

    USJ 7
  SS 15
      Subang Jaya

[288]
SJ02 LRT Pusat Bandar Puchong LRT SS 18 Rapid Bus   Pusat Bandar Puchong

  IOI Puchong Jaya
  SS 18

[289]
SJ03 LRT Kinrara BK5 SMK Bandar Puchong Jaya Rapid Bus   Kinrara BK5 [290]
SJ04 KTM Serdang Hospital Serdang Rapid Bus   Serdang [291]
SJ05 Bandar Putra Permai Taman Bukit Serdang Rapid Bus [292]
SPG1 Tanjung Sepat ERL Salak Tinggi Rapid Bus   KLIA

  KLIA2
    Stesen ERL KLIA
    Stesen ERL KLIA2

[293]
SPG2 Taman Seroja KLIA2 Rapid Bus   KLIA

  KLIA2
    Stesen ERL KLIA
    Stesen ERL KLIA2
  Salak Tinggi

[294]
SPG3 Pekan Salak Cyberjaya Transport Terminal Rapid Bus [295]
SPG4 Taman Seroja IOI City Mall Rapid Bus [296]

PJ City BusSunting

PJ City Bus (Bahasa Melayu: Bas Bandar PJ) adalah sebuah projek Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) yang dilancarkan pada Mei 2015 untuk menyediakan perkhidmatan bas percuma dioperasikan RapidKL bagi penduduk di Petaling Jaya.[297]

Laluan Terminus Sambungan Ruj.
PJ01 Taman Medan Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM)   Kg Dato Harun

  Asia Jaya

[298]
PJ02 LRT Taman Jaya SS 2   Taman Jaya

  Asia Jaya

[299]
PJ03 LRT Taman Bahagia SS 6 Kelana Parkview   Taman Bahagia [300]
PJ04 LRT Taman Bahagia SEA Park   Taman Bahagia [301]
PJ05 LRT Taman Bahagia Bandar Utama   Taman Bahagia [302]
PJ06 Bandar Utama Damansara Damai   Mutiara Damansara [303]

GOKL City BusSunting

Rencana utama: Bas bandar GoKL

Bas Bandar Go KL (dijenamakan sebagai GOKL CityBus) adalah sebuah rangkaian perkhidmatan bas percuma dioperasikan RapidKL yang berkhidmat di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia. Perkhidmatan percuma ini mula beroperasi pada 31 Ogos 2012 dengan pelancaran dua laluan pekeliling:Hijau (KLCC-Bukit Bintang) dan Ungu (Pasar Seni-Bukit Bintang).[304] Kini, rangkaian GoKL telah dikembangkan menjadi tujuh laluan pekeliling termasuk Merah, Biru, Merah Jambu, Jingga dan Firus.

Laluan Terminus Sambungan Ruj.
  Hijau KLCC Bukit Bintang   KLCC

    Bukit Bintang
  Raja Chulan

[305]
  Ungu Hab Pasar Seni Bukit Bintang     Pasar Seni

    Bukit Bintang
  Raja Chulan

[306]
  Biru Hab Tititwangsa Bukit Bintang       Titiwangsa

  Chow Kit
  Dang Wangi
  Bukit Nanas
  Raja Chulan
    Bukit Bintang

[307]
  Merah Hab Titiwangsa KL Sentral       Titiwangsa

  Chow Kit
    Kuala Lumpur
  Muzium Negara
          KL Sentral

[308]
  Jingga Hab Titiwangsa Mindef       Titiwangsa

  Chow Kit

[309]
  Merah Jambu LRT Universiti PPR Sri Pantai   Universiti
  Angkasapuri
[310]
  Firus LRT Dato' Keramat Flat Kelumpuk Bambu   Dato' Keramat

  Setiawangsa

[311]

Laluan bas lainSunting

Semua laluan bas ini adalah laluan bas yang tidak mengikut klasifikasi laluan bas APAD untuk Metropolitan Lembah Klang ataupun rangkaian bas dibawah majlis-majlis tempatan.

Laluan Terminus Pengendali Sambungan Jenis Ruj.
Bangsar South KL Gateway Mall LRT Universiti   Universiti Bas Percuma [312]
E1 LRT Putra Heights KLIA/ KLIA2 Rapid Bus     Putra Heights

  KLIA
  KLIA2
    Stesen ERL KLIA
    Stesen ERL KLIA2

[313]
LTCP Long Term Car Park, KLIA KLIA/ KLIA2   KLIA

  KLIA2
    Stesen ERL KLIA
    Stesen ERL KLIA2

Bas Percuma [314]
Mitsui Outlet Park Mitsui Outlet Park KLIA/ KLIA2   KLIA

  KLIA2
    Stesen ERL KLIA
    Stesen ERL KLIA2

Bas Percuma [315]
One Utama Tempatan 1 Powerhouse One Utama   Bandar Utama Bas Percuma [316]
PKNS Eco Drive Laman PKNS Hentian Bandar Shah Alam Bas Percuma [317]
Sunway City Sunway Lagoon Sunway Monash   SunU-Monash

  SunMed
  Sunway Lagoon

Bas Percuma [318]
The Gardens Mall The Gardens Mall Mont'Kiara Bas Percuma [319]
1 Mont'Kiara 1 Mont'Kiara Mont'Kiara Bas Percuma [320]

RujukanSunting

  1. ^ Patrick Lee (30 Nov 2015). "Klang Valley's entire bus network to be revamped from Dec 1" (dalam bahasa Inggeris). Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 2 Mei 2019.
  2. ^ "SPAD to revamp bus service in efforts to reduce commuters' waiting time" (dalam bahasa Inggeris). Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 2 Mei 2019.
  3. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan BET5 - Bandar Tasik Puteri". Moovit. 1 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 22 Mac 2020.
  4. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan BET6 - Bukit Beruntung". Moovit. 1 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 22 Mac 2020.
  5. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 100 - Kuala Selangor". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 3 Mei 2018.
  6. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T100 - MRT Sungai Buloh". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 3 Mei 2018.
  7. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 101 - KTM Sungai Buloh". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 3 Mei 2018.
  8. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T101 - MRT Sungai Buloh". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 3 Mei 2018.
  9. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T102 - MRT Sungai Buloh". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 3 Mei 2018.
  10. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 103 - Damansara Damai". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 3 Mei 2018.
  11. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T103 - MRT Sungai Buloh". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 3 Mei 2018.
  12. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 104 - Wangsa Permai". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 3 Mei 2018.
  13. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T104 - MRT Kampung Selamat". Moovit. 4 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 3 Mei 2018.
  14. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 105 - Bestari Jaya". Moovit. 15 Dec 2017. Diarkib daripada yang asal pada 22 Mac 2020. Dicapai pada 22 Mac 2020.
  15. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T105 - MRT Sungai Buloh". Moovit. 15 Feb 2019. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 3 Mei 2018.
  16. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 107 - Hab Lebuh Pudu". Moovit. 3 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 3 Mei 2018.
  17. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 120 - Hab Lebuh Pudu". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 5 Mei 2019. Dicapai pada 3 Mei 2018.
  18. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T120 - Kompleks Sungai Mas". Moovit. 1 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  19. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 121 - Hab Medan Pasar". Moovit. 25 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  20. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T120 - Hab Lebuh Pudu". Moovit. 5 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  21. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 150 - Rawang". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  22. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T150 - Rawang Taman Pelangi". Moovit. 1 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  23. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 151 - Hab Lebuh Pudu". Moovit. 28 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  24. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T151 - Rawang Taman Rawang Perdana". Moovit. 15 Feb 2019. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  25. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 152 - Hab Lebuh Pudu". Moovit. 24 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  26. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T152 - Rawang Taman Garing Utama". Moovit. 27 Apr 2019. Diarkib daripada yang asal pada 5 Mei 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  27. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 154 - Rawang". Moovit. 26 Apr 2019. Diarkib daripada yang asal pada 5 Mei 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  28. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 155 - Rawang". Moovit. 3 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 5 Mei 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  29. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 156 - Rawang". Moovit. 26 Apr 2019. Diarkib daripada yang asal pada 5 Mei 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  30. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 158 - Kampung Sungai Buaya". Moovit. 1 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 5 Mei 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  31. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 158 - Rawang". Moovit. 1 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  32. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 170 - Hab Medan Pasar (Lpb)". Moovit. 11 Feb 2019. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  33. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 171 - Hab Medan Pasar". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  34. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 172 - Taman Greenwood". Moovit. 22 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  35. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 173 - Hab Medan Pasar (Lpb)". Moovit. 21 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  36. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 180 - Hab Pasar Seni". Moovit. 1 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  37. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T180 - Taman Dato Senu Chow Kit". Moovit. 14 Feb 2019. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  38. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 190 - Hab Medan Pasar (Lpb)". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  39. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 173 - Taman Sri Segambut KTM Segambut". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  40. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 173 - Taman Sri Segambut". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 5 Mei 2018.
  41. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan BET16 - Kementerian Kemajuan Luar Bandar Dan Wilayah, Presint 4 Putrajaya". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  42. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan BET17 - Istana Kehakiman, Presint 3 Putrajaya". Moovit. 22 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  43. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 200 - Lebuh Ampang". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  44. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T200 - LRT Gombak UIA Gombak". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  45. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 201 - Batu 12 Gombak". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  46. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T201 - Hab Wira Damai". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  47. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 202 - Hab Medan Pasar (LPB)". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  48. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T202 - LRT Taman Melati Taman Melewar". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  49. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T203 - LRT Taman Melati Danau Kota". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  50. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T204 - Taman Greenwood Kampung Nakhoda". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  51. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 220 - Hab Medan Pasar (LPB)". Moovit. 22 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  52. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 221 - Ampang Point". Moovit. 1 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  53. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T221 - LRT Sri Rampai". Moovit. 1 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  54. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 222 - Hab Titiwangsa". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  55. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T222 - LRT Sri Rampai". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  56. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T223 - LRT Setiawangsa Au 3 Keramat". Moovit. 18 Mei 2019. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  57. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T224 - LRT Dato' Keramat Desa Pandan". Moovit. 20 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  58. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 250 - Hab Medan Pasar (LPB)". Moovit. 20 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  59. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T250 - LRT Wangsa Maju Setapak Central". Moovit. 23 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  60. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 251 - Chow Kit". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  61. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T251 - LRT Sri Rampai Seksyen 10 Wangsa Maju". Moovit. 22 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  62. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 253 - Ampang Point". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  63. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 254 - Ayer Panas Chow Kit". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  64. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 270 - Awana Bus Terminal". Moovit. 18 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  65. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan BET7 - Lebuh Ampang". Moovit. 20 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  66. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 300 - Lebuh Ampang". Moovit. 22 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  67. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T300 - Ampang Point via Ampang Jaya". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  68. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T301 - Taman Mulia Jaya". Moovit. 5 Mei 2019. Diarkib daripada yang asal pada 23 Mac 2020. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  69. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 302 - Hab Titiwangsa Suria KLCC". Moovit. 22 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  70. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T302 - Ampangband Point". Moovit. 2 Apr 2019. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  71. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 303 - Lebuh Ampang". Moovit. 22 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  72. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T303 - Ampang Point LRT Pandan Indah". Moovit. 22 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  73. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T304 - Ampang Point via Jalan Ampang". Moovit. 14 Jan 2020. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  74. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T305 - Hab Bandar Baru Ampang". Moovit. 6 Apr 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  75. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T350 - LRT Cempaka Taman Mawar". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  76. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T351 - LRT Cempaka Taman Bukit Permai". Moovit. 22 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  77. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T352 - Taman Shamelin Perkasa MRT Cochrane". Moovit. 12 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 23 Mac 2020.
  78. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 400 - Damai Perdana". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  79. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T400 - MRT Cochrane Bandar Tun Razak". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  80. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T401 - MRT Cochrane Bandar Sri Permaisuri". Moovit. 1 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  81. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 402 - Hab Titiwangsa". Moovit. 21 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  82. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T402 - MRT Taman Midah LRT Salak Selatan". Moovit. 5 Apr 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  83. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T406 - Batu 10 Cheras". Moovit. 1 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  84. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T407 - MRT Tun Razak Exchange (TRX) Desa Pandan". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 24 Mac 2020. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  85. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T408 - MRT Taman Mutiara Taman Segar Perdana". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  86. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T409 - MRT Taman Mutiara Taman Supreme". Moovit. 11 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 24 Mac 2020. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  87. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T410 - MRT Taman Connaught Bandar Tasik Selatan". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  88. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T411 - MRT Taman Connaught Taman Cheras Awana". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  89. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T412 - MRT Taman Connaught Alam Damai". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 24 Mac 2020. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  90. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T413 - MRT Taman Suntex Taman Kemacahaya". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 24 Mac 2020. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  91. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T414 - MRT Sri Raya Taman Tun Perak". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  92. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T415 - MRT Bandar Tun Hussein Onn Bandar Mahkota Cheras". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  93. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T416 - MRT Batu 11 Cheras Taman Cheras Jaya". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 24 Mac 2020. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  94. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T417 - MRT Batu 11 Cheras Taman Karun Mas". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 24 Mac 2020. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  95. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 420 - Menara Maybank". Moovit. 20 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  96. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 421 - Menara Maybank". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  97. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 450 - Hab Lebuh Pudu". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  98. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T450 - Beranang". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 24 Mac 2020. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  99. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 451 - Bandar Kajang". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  100. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T451 - MRT Stadium Kajang UKM". Moovit. 11 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  101. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T453 - MRT Bukit Dukung Bandar Sungai Long". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  102. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T454 - MRT Bukit Dukung Kampung Sungai Sekamat". Moovit. 11 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  103. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T455 - MRT Bukit Dukung Taman Sutera Cheras". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  104. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T456 - MRT Sungai Jernih Saujana Impian". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  105. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T457 - MRT Stadium Kajang Prima Saujana". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  106. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T458 - MRT Stadium Kajang Taman Indah". Moovit. 1 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  107. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T459 - MRT Stadium Kajang Taman Jasmin". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  108. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T460 - MRT Stadium Kajang Bandar Teknologi Kajang". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  109. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T461 - MRT Kajang Taman Kajang Utama". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  110. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T462 - MRT Kajang Seksyen 8 Bandar Baru Bangi". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  111. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T463 - MRT Kajang Seksyen 4 Bandar Baru Bangi". Moovit. 11 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  112. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T464 - Seksyen 1 Bandar Baru Bangi MRT Kajang". Moovit. 12 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  113. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 500 - Hab Lebuh Pudu via Lebuhraya MEX". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  114. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 502 - KTM Serdang". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  115. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T502 - Terminal Bas Presint 14 Putrajaya Taman Desa Pinggiran Putra". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  116. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 503 - Puchong Utama". Moovit. 15 Dec 2017. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  117. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 506 - Bandar Utama". Moovit. 20 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  118. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 520 - Cyberia". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  119. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 521 - Putrajaya Sentral UiTM Dengkil". Moovit. 23 Feb 2019. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  120. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 522 - Hab Lebuh Pudu via KTM Serdang". Moovit. 3 Apr 2019. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  121. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 540 - Bandar Putra Permai". Moovit. 21 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 27 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  122. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 541 - Bandar Putra Permai". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 27 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  123. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T571 - Taman Sri Pulai KTM Serdang". Moovit. 29 Apr 2019. Diarkib daripada yang asal pada 27 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  124. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 580 - Desa Petaling via LRT Salak Selatan". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  125. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T580 - LRT Awan Besar LRT Bukit Jalil". Moovit. 20 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 27 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  126. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 581 - Desa Tasik LRT Bandar Tasik Selatan". Moovit. 20 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 27 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  127. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T581 - LRT Alam Sutera". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 24 Mac 2020. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  128. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T582 - LRT Awan Besar The Leafz Via LRT Bukit Jalil". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 27 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  129. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T583 - LRT Awan Besar The Leafz via Taman Gembira". Moovit. 15 Sep 2018. Diarkib daripada yang asal pada 27 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  130. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 590 - Bandar Sungai Long". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 27 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  131. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 600 - Hab Pasar Seni". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  132. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T600 - LRT IOI Puchong Jaya Taman Wawasan". Moovit. 13 Jan 2020. Diarkib daripada yang asal pada 24 Mac 2020. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  133. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 601 - Kota Raya". Moovit. 15 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  134. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T601 - Puchong Prima". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  135. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T602 - Puchong Utama Taman Saujana Puchong". Moovit. 22 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  136. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T603 - LRT Puchong Prima Taman Mas Sepang". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 24 Mac 2020. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  137. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 604 - Kota Raya". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  138. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T604 - Taman Kinrara Seksyen 1 via Bandar Puchong Jaya". Moovit. 2 Sep 2019. Diarkib daripada yang asal pada 24 Mac 2020. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  139. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T605 - LRT IOI Puchong Jaya via Batu 14 Puchong". Moovit. 22 Nov 2019. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  140. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 608 - LRT IOI Puchong Jaya". Moovit. 15 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  141. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 640 - Hab Pasar Seni". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 27 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  142. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T640 - LRT Taman Jaya Taman Sri Sentosa". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  143. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 641 - KTM / LRT Subang Jaya". Moovit. 24 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 27 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  144. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 650 - Hab Pasar Seni". Moovit. 30 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  145. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 651 - LRT Muhibbah via Taman Overseas Union (OUG)". Moovit. 30 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 24 Mac 2020. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  146. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 652 - LRT Awan Besar". Moovit. 29 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  147. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 690 - Pudu Sentral". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 24 Mac 2020.
  148. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-BET3-Kuala_Lumpur-1082-10208-680838-0
  149. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-BET4-Kuala_Lumpur-1082-10208-680839-0
  150. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-700-Kuala_Lumpur-1082-958549-680840-0
  151. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T700-Kuala_Lumpur-1082-1024832-754753-0
  152. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-P701-Kuala_Lumpur-1082-901522-543351-0
  153. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-702-Kuala_Lumpur-1082-958549-543398-0
  154. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T702-Kuala_Lumpur-1082-1024832-754754-0
  155. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-703-Kuala_Lumpur-1082-958549-543399-0
  156. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T703-Kuala_Lumpur-1082-1024832-754755-0
  157. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-704-Kuala_Lumpur-1082-958549-543400-0
  158. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T704-Kuala_Lumpur-1082-901522-754746-0
  159. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-705-Kuala_Lumpur-1082-958549-543401-0
  160. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T705-Kuala_Lumpur-1082-901522-754747-0
  161. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T706-Kuala_Lumpur-1082-901522-754748-0
  162. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-707-Kuala_Lumpur-1082-1024832-754750-0
  163. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-708-Kuala_Lumpur-1082-10208-633790-0
  164. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-710-Kuala_Lumpur-1082-1024832-645620-0
  165. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T712-Kuala_Lumpur-1082-958549-543405-0
  166. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T713-Kuala_Lumpur-1082-958549-543406-0
  167. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T715-Kuala_Lumpur-1082-10208-679141-0
  168. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-730-Kuala_Lumpur-1082-1024832-754751-0
  169. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-733-Kuala_Lumpur-1082-1024832-754752-0
  170. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-734-Kuala_Lumpur-1082-1024832-768654-0
  171. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-740-Kuala_Lumpur-1082-1024832-645621-0
  172. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-750-Kuala_Lumpur-1082-10208-680830-0
  173. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T750-Kuala_Lumpur-1082-10208-645601-0
  174. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-751-Kuala_Lumpur-1082-10208-680831-0
  175. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T751-Kuala_Lumpur-1082-10208-645602-0
  176. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-752-Kuala_Lumpur-1082-10208-618898-0
  177. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T752-Kuala_Lumpur-1082-10208-633831-0
  178. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-753-Kuala_Lumpur-1082-10208-528209-0
  179. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T753-Kuala_Lumpur-1082-10208-645603-0
  180. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-754-Kuala_Lumpur-1082-10208-528210-0
  181. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T754-Kuala_Lumpur-1082-10208-618922-0
  182. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T755-Kuala_Lumpur-1082-10208-618923-0
  183. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T756-Kuala_Lumpur-1082-10208-528276-0
  184. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T757-Kuala_Lumpur-1082-10208-633832-0
  185. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T758-Kuala_Lumpur-1082-10208-618924-0
  186. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T759-Kuala_Lumpur-1082-10208-645604-0
  187. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T760-Kuala_Lumpur-1082-858838-633866-0
  188. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-770-Kuala_Lumpur-1082-10208-680832-0
  189. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T770-Kuala_Lumpur-1082-10208-618925-0
  190. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-771-Kuala_Lumpur-1082-10208-633791-0
  191. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-772-Kuala_Lumpur-1082-10208-680833-0
  192. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T772-Kuala_Lumpur-1082-10208-717766-0
  193. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T773-Kuala_Lumpur-1082-10208-633834-0
  194. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T774-Kuala_Lumpur-1082-10208-645606-0
  195. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T776-Kuala_Lumpur-1082-10208-633836-0
  196. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T778-Kuala_Lumpur-1082-10208-633838-0
  197. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-780-Kuala_Lumpur-1082-10208-680834-0
  198. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T780-Kuala_Lumpur-1082-10208-618931-0
  199. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-781-Kuala_Lumpur-1082-10208-680835-0
  200. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T781-Kuala_Lumpur-1082-10208-618932-0
  201. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-782-Kuala_Lumpur-1082-10208-680836-0
  202. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T782-Kuala_Lumpur-1082-10208-633839-0
  203. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-783-Kuala_Lumpur-1082-10208-618900-0
  204. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T783-Kuala_Lumpur-1082-10208-618934-0
  205. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T784-Kuala_Lumpur-1082-10208-618935-0
  206. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T785-Kuala_Lumpur-1082-10208-618936-0
  207. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T786-Kuala_Lumpur-1082-10208-618937-0
  208. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T787-Kuala_Lumpur-1082-10208-618938-0
  209. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T788-Kuala_Lumpur-1082-10208-645607-0
  210. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T789-Kuala_Lumpur-1082-10208-618940-0
  211. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T790-Kuala_Lumpur-1082-10208-645608-0
  212. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T791-Kuala_Lumpur-1082-10208-618942-0
  213. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-T792-Kuala_Lumpur-1082-10208-12393624-0
  214. ^ https://myrapidbus.prasarana.com.my/main/T792B
  215. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 801 - Bandar Utama". Moovit. 22 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  216. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T801 - MRT Kwasa Sentral Seksyen 9 Kota Damansara". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  217. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 802 - LRT Kelana Jaya". Moovit. 24 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  218. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T802 - MRT Kwasa Sentral Subang Bestari". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  219. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T803 - MRT Kwasa Sentral Hab Subang Suria". Moovit. 4 Jun 2019. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  220. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T804 - MRT Kwasa Sentral Subang Perdana". Moovit. 24 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  221. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T805 - MRT Kota Damansara Seksyen 4, 5 Kota Damansara". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  222. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T807 - MRT Surian Ara Damansara". Moovit. 11 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  223. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T808 - MRT Surian Seksyen 11 Kota Damansara". Moovit. 1 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  224. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T809 - MRT Mutiara Damansara Damansara Perdana". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  225. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T810 - MRT Mutiara Damansara Kampung Bukit Lanjan". Moovit. 24 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 21 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  226. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T811 - MRT Bandar Utama Mutiara Tropicana". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  227. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T812 - MRT Bandar Utama TTDI (Utara)". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  228. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T813 - MRT TTDI SS 22 Petaling Jaya". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  229. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T814 - MRT TTDI Taman Tun Dr Ismail". Moovit. 6 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 22 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  230. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T815 - MRT Phileo Damansara Universiti Malaya". Moovit. 18 Jan 2019. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  231. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T816 - SS 2 / Seksyen 17 Petaling Jaya". Moovit. 11 Mac 2018. Diarkib daripada yang asal pada 22 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  232. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T817 - MRT Pusat Bandar Damansara Mid Valley Megamall". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  233. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T818 - MRT Pusat Bandar Damansara Desa Sri Hartamas". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  234. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T819 - MRT Pusat Bandar Damansara KL Sentral Via KTM Segambut". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 25 Mac 2020. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  235. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T820 - MRT Pusat Bandar Damansara Menara DBKL". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 23 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  236. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 821 - Hab Pasar Seni". Moovit. 24 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 26 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  237. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T821 - MRT Semantan Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur". Moovit. 24 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 30 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  238. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 822 - UOA Bangsar Bangsar Park". Moovit. 25 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  239. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T850 - UOA Bangsar Pusat Bandar Damansara". Moovit. 18 Apr 2019. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  240. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 851 - Hab Pasar Seni". Moovit. 24 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 18 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  241. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 852 - Hab Titiwangsa Solaris Dutamas". Moovit. 2 Apr 2019. Diarkib daripada yang asal pada 19 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  242. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan T852 - MRT Pusat Bandar Damansara Mon't Kiara". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 27 Apr 2019. Dicapai pada 25 Mac 2020.
  243. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan L02 - Terminal Bas Presint 14 Putrajaya via Presint 8, 9". Moovit. 4 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  244. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan L03 - Putrajaya Sentral Wisma Putra". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  245. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan L04 - Putrajaya Sentral Putrajaya International Convention Centre (PICC)". Moovit. 25 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  246. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan L05 - Terminal Bas Presint 14 Putrajaya via Presint 18". Moovit. 4 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  247. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan L07 - Putrajaya Sentral Alamanda via Presint 11 Putrajaya". Moovit. 3 Feb 2019. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  248. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan L08 - Putrajaya Sentral Dataran Gemilang via Presint 11, 10". Moovit. 26 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  249. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan L10 - Terminal Bas Presint 14 Putrajaya ↺ Putrajaya International Convention Centre (PICC)". Moovit. 3 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  250. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan L15 - Putrajaya Sentral Kompleks A,B,C,D,E via Dataran Gemilang". Moovit. 4 Apr 2019. Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  251. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan N01 - Putrajaya Sentral Ayer8 Putrajaya, Presint 8 via Presint 11, 10". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  252. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan N02 - Putrajaya Sentral Kuarters Kerajaan Presint 15". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  253. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan N03 - Putrajaya Sentral Presint 18, 17, 16". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  254. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan N04 - Putrajaya Sentral Apartment 5R3, Presint 5". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  255. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan N05 - Terminal Bas Presint 14 Putrajaya Apartment 5R3, Presint 5 via Dataran Gemilang". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  256. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan N06 - Terminal Bas Presint 14 Putrajaya Presint 16, 15, 14". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  257. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan N07 - Terminal Bas Presint 14 Putrajaya Pangsapuri Putra Damai, Presint 11". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 28 Apr 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  258. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan N08 - Terminal Bas Presint 14 Putrajaya Ayer8 Putrajaya, Presint 8". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  259. ^ "Selangor peruntuk RM3.6 juta sedia perkhidmatan bas percuma 'Selangorku'". Diarkib daripada yang asal pada 5 Mei 2019. Dicapai pada 5 Mei 2019.
  260. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan AJ01 - Ukay Perdana Taman Melawati". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  261. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan AJ2A - Hab Bandar Baru Ampang Taman Cahaya". Moovit. 22 Jan 2018. Diarkib daripada yang asal pada 1 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  262. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan AJ2B - Hab Bandar Baru Ampang Taman Putra Ampang". Moovit. 22 Jan 2018. Diarkib daripada yang asal pada 1 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  263. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan AJ03 - LRT Cempaka Taman Bukit Teratai". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  264. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan AJ04 - Pandan Perdana Hospital Besar Ampang". Moovit. 25 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 1 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  265. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan BTG1 - ERL Salak Tinggi via KLIA2". Moovit. 29 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  266. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan KJ01 - Kompleks Perhentian Kajang Bandar Kajang". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  267. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan KJ02 - Bandar Bukit Mahkota KTM Bangi". Moovit. 4 Jun 2019. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  268. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan KJ03 - Taman Tun Perak MRT Bandar Tun Hussein Onn". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  269. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan KJ04 - Dataran Gemilang, Putrajaya". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  270. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan KJ05 - Kompleks Perhentian Kajang Seksyen 8 Bandar Baru Bangi". Moovit. 25 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 1 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  271. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan KLG1 - Jalan Batu Tiga Lama Taman Bayu Perdana". Moovit. 22 Jan 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  272. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan KLG2 - Jalan Batu Tiga Lama Klang Parade". Moovit. 24 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 1 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  273. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan KLG3A - Bandar Klang via Kampung Jawa". Moovit. 2 Oct 2019. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  274. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan KLG3B - Bandar Putera Jalan Sungai Jati". Moovit. 3 Oct 2019. Diarkib daripada yang asal pada 12 Okt 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  275. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan KLG4 - Klang Sentral". Moovit. 22 Sep 2019. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  276. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan KS02 - Bandar Puncak Alam". Moovit. 24 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 1 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  277. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan MPS1 - Selayang Mutiara LRT Gombak". Moovit. 10 Mei 2019. Diarkib daripada yang asal pada 1 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  278. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan MPS2 - Terminal Bas & Teksi Rawang". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 1 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  279. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan MPS3 - KTM/ MRT Sungai Buloh". Moovit. 2 Nov 2019. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  280. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SA01 - KTM Shah Alam Seksyen 7 Shah Alam". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 11 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  281. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SA02 - Hentian Bandar Shah Alam KTM Batu Tiga". Moovit. 29 Apr 2019. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  282. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SA03 - KTM Shah Alam Seksyen 18, 24, 17, 19, 20 Shah Alam". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  283. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SA04 - Seksyen 17 Shah Alam Hospital Shah Alam". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  284. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SA05 - Stadium Shah Alam Pekan Subang via Seksyen U8 Shah Alam". Moovit. 25 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  285. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SA06 - KTM Shah Alam Kota Kemuning". Moovit. 2 Apr 2019. Diarkib daripada yang asal pada 11 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  286. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SA07 - Seksyen 19 Shah Alam". Moovit. 16 Okt 2019. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  287. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SA08 - Kota Kemuning". Moovit. 14 Okt 2019. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  288. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SJ01 - Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) KTM / LRT Subang Jaya via BRT / LRT USJ7". Moovit. 24 Jun 2019. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  289. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SJ02 - LRT Pusat Bandar Puchong LRT SS18". Moovit. 24 Jun 2019. Diarkib daripada yang asal pada 1 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  290. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SJ03 - LRT Kinrara BK5 Seksyen 4, 5 Taman Kinrara". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  291. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SJ04 - KTM Serdang Hospital Serdang via Taman Sri Serdang". Moovit. 24 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 1 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  292. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SJ05 - Bandar Putra Permai". Moovit. 26 Apr 2019. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  293. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SPG1 - KLIA2". Moovit. 24 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  294. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SPG2 - KLIA & KLIA2". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  295. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SPG3 - Cyberjaya Transport Terminal". Moovit. 6 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  296. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan SPG4 - IOI City Mall". Moovit. 31 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  297. ^ Edward Rajendra. "Newly-launched free bus service in PJ will cut costs and reduce pollution" (dalam bahasa Inggeris). Diarkib daripada yang asal pada 5 Mei 2019. Dicapai pada 5 Mei 2019.
  298. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan PJ01 - Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM)". Moovit. 24 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  299. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan PJ02 - LRT Taman Jaya SS 2 Petaling Jaya". Moovit. 24 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 12 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  300. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan PJ03 - LRT Taman Bahagia SS 6 Kelana Parkview". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  301. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan PJ04 - LRT Taman Bahagia SEA Park via Kampung Tunku". Moovit. 24 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  302. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan PJ05 - Bandar Utama". Moovit. 4 Jun 2019. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  303. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan PJ06 - Bandar Utama Damansara Damai". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 12 Mei 2019. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  304. ^ Joseph Kaos Jr (26 Sep 2012). "Free city bus service is the way to GO". THE Star Online (dalam bahasa Inggeris). Diarkib daripada yang asal pada 29 Sep 2017. Dicapai pada 9 Mei 2019.
  305. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan GoKL Suria KLCC Bukit Bintang". Moovit. 18 Nov 2017. Diarkib daripada yang asal pada 9 Mei 2019. Dicapai pada 9 Mei 2019.
  306. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan GoKL Hab Pasar Seni Bukit Bintang". Moovit. 27 Dis 2017. Diarkib daripada yang asal pada 9 Mei 2019. Dicapai pada 9 Mei 2019.
  307. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan GoKL Hab Titiwangsa Bukit Bintang". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 9 Mei 2019. Dicapai pada 9 Mei 2019.
  308. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan GoKL Hab Titiwangsa KL Sentral". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 9 Mei 2019. Dicapai pada 9 Mei 2019.
  309. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan GoKL Hab Titiwangsa Mindef". Moovit. 2 Mac 2019. Diarkib daripada yang asal pada 9 Mei 2019. Dicapai pada 9 Mei 2019.
  310. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan GoKL LRT Universiti PPR Sri Pantai". Moovit. 19 Apr 2019. Diarkib daripada yang asal pada 9 Mei 2019. Dicapai pada 9 Mei 2019.
  311. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan GoKL LRT Dato' Keramat Flat Kelumpuk Bambu Setiawangsa". Moovit. 25 Okt 2019. Diarkib daripada yang asal pada 26 Mac 2020. Dicapai pada 26 Mac 2020.
  312. ^ https://moovitapp.com/index/ms/pengangkutan_awam-line-BANGSAR_SOUTH-Kuala_Lumpur-1082-901524-759216-0
  313. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan E1 - LRT Putra Heights KLIA / KLIA2". Moovit. 17 Feb 2019. Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 27 Mac 2020.
  314. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan LTCP - Long Term Car Park (LTCP) KLIA / KLIA2". Moovit. 30 Jul 2018. Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 27 Mac 2020.
  315. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan Mitsui Outlet Park - Mitsui Outlet Park KLIA / KLIA2". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 27 Mac 2020.
  316. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan One Utama Free Shuttle Service - 1Powerhouse One Utama (New Wing)". Moovit. 23 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 27 Mac 2020.
  317. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan PKNS Eco Drive - Laman PKNS Hentian Bandar Shah Alam". Moovit. 3 Ogo 2018. Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 27 Mac 2020.
  318. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan Sunway City - Sunway City Shuttle Bus". Moovit. 24 Mac 2020. Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 27 Mac 2020.
  319. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan The Gardens Mall - Mont'Kiara". Moovit. Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 27 Mac 2020.
  320. ^ "Peta laluan, jadual, hentian untuk laluan 1 Mont'Kiara - 1 Mont'Kiara Free Shuttle Bus". Moovit. 11 Feb 2019. Diarkib daripada yang asal pada 2 Mei 2019. Dicapai pada 27 Mac 2020.

Pautan luarSunting