Senarai rancangan yang disiarkan oleh Awesome TV

Berikut adalah senarai rancangan yang disiarkan atau pernah disiarkan di Awesome TV.

Rancangan asal oleh Awesome TVSunting

  • A! Ketawa
  • Anugerah Malam Ini
  • Awesome Minggu Ini
  • Chit Chat Ustaz
  • Debat Bukan Gaduh
  • Glam Ke Tenggelam
  • Fans VS Fanatik
  • Ha Ha Ha
  • Hantu Van Sewa
  • Ihsan Kita
  • Jaman Tori
  • Janda Kosmopolitan
  • Jawapan Panas
  • Keringat Selebriti
  • Langit Bakal Cerah
  • Macam-Macam Show
  • Masaklah Kaw!!!
  • Masak Ni Senang!
  • Mic On!
  • Mummy Oja
  • Ohsem!!!
  • Oops Terkena!
  • On X On
  • One Two Hantu
  • Pop Yeah Yeah
  • Riuh Family
  • Rumah Rara
  • Shuk Nak Tanya
  • Shuk Nak Tanya 2
  • Transparensi
  • Ujian Menantu
  • Warung Wak
  • You Kat...?
Telemovie Melayu
  • Ah How Putus Cinta
  • Indah Pondok Dari Mahligai
  • Kuba Guling, Karipap Pusing
  • Next Station Jodoh
  • #SampaiSyurga
  • Sally Boss

Ohsem TelemovieSunting

2020Sunting

  • Next Station, Jodoh (3 Ogos)
  • Ah How Putus Cinta (9 Ogos)
  • Sally Boss (16 Ogos)
  • #SampaiSyurga (23 Ogos)
  • Perang Dingin (6 Sep)
  • Brownies Lobak Untuk Papa (13 Sep)
  • Isa & Bella (20 Sep)
  • Janin Tak Berdosa (27 Sep)
  • Isteriku Bukan Tukang Masak (19 Okt)
  • Crush Next Door (25 Okt)
  • B.O.B (Bukan Orang Buta) (22 Nov)

2021Sunting

Drama Awesome TVSunting

No. Judul Tarikh Tayangan Pengarah Pelakon Utama Lagu Tema Rating Catatan
Tahun 2020
1. Janda Kosmopolitan 3 Ogos 2020 Hariss Fadzillah Halimunan- Masya Masyitah
2. One Two Hantu 3 Ogos 2020 Opie Zami
3. Halim Halima 27 Oktober 2020 Azri
4. U-Turn Ke Syurga 30 Oktober 2020 Nazir Jamaluddin
5. Mummy Oja 16 November 2020 Wan Saiful Shahrizan
Louva - Royal City Teachers
6. You Kat...? 24 November 2020 Amor Rizan
Tahun 2021
1. Hantu Van Sewa 8 Januari 2021 Nazir Jamaluddin
2. Hari Kita Jatuh Cinta 1 Februari 2021 Rahim Zali Kuasa Cintamu- Siti Nurhaliza
3. One Two Hantu 2 21 Februari 2021 Opie Zami
4. Sis Stars Hotel 8 Mac 2021 Nazir Jamaluddin
5. Kiblat Yang Hilang 12 April 2021 Azri Izhar
6. Yang Bakal Mati Ramadan Ini 12 April 2021 Eoon Suhaini
7. Isolasi 16 April 2021 Wan Saiful Shahrizan

Awesome MovieSunting

2021

  • Drunken Master 2 (6 Feb)
  • Romeo Must Die (13 Feb)
  • Young & Dangerous (20 Feb)
  • Young & Dangerous 2 (27 Feb)
  • Gladiator (6 Mac)
  • Shrek (13 Mac)
  • Drangon Fight (20 Mac)
  • Mrs Bean's Holiday (27 Mac)
  • The Bourne Identity (3 Apr)
  • Johnny English Reborn (10 Apr)
  • Jurassic Park (17 Apr)

Hindi SpecialSunting

Akan disiarkan pada setiap jumaat, jam 9.30 malam di awesome tv

Pada bulan Ramadhan Slot ini akan bersiaran pada setiap sabtu jam 11.05 malam di Awesome TV

2021

Program Tempatan dan Luar NegaraSunting

Kanak-KanakSunting

Sedang DisiarkanSunting

  • Baby Riki
  • Cam & Leon
  • Captain Biceps
  • Captain Tsubasa
  • Megaman: Fully Charged
  • Mr. Bean Animated Series

Tidak Disiarkan LagiSunting

  • Chronokids
  • Crafty Kids
  • Drakers
  • Heroes Of The City
  • Sissi: The Young Empress (Animasi)
  • Ganbare Kickers (Malay Dub)

Go AseanSunting

  • Go Explore
  • Go Travel
  • Supper Heroes
  • The Eco Traveller
  • The Halal Foodie

KomediSunting

DramaSunting

Sedang DisiarkanSunting

FilemSunting

Rancangan Drama IndonesiaSunting

  • Orang Ketiga
  • Dewi
  • Rindu Tanpa Cinta
  • Orang Ketiga Musim Ke 2
  • Tuhan Beri Kami Cinta (Sinetron Ramadan)

Rancangan Drama KoreanSunting

Rancangan Drama ThailandSunting

  • Princess Hours
  • My Love From Another Star
  • Fabulous 30: The Series