Buka menu utama

Senarai rancangan yang disiarkan oleh TV3

rencana senarai Wikimedia

FilemSunting

BeritaSunting

Berita TV3Sunting

Berita Bahasa Melayu:

  • Buletin Pagi
  • Detik Niaga
  • Berita Terkini
  • Buletin 1:30
  • Buletin Utama

Berita Bahasa Inggeris:

  • Bizworld
  • Nightline

Slot dramaSunting

Bananana!Sunting

† Bermula pada hari minggu pada minggu pertama Januari; Musim kedua sahaja[1]

Animasi JepunSunting

Rancangan antarabangsaSunting

Rancangan agamaSunting

  • Al-Hidayah
  • Al-Kuliyyah
  • Bismillah
  • Book Club
  • Da'i: Pendakwah Milenia
  • Fiqh Wanita
  • Laman Nurani
  • Motivasi Pagi
  • Positif
  • Halaqah
  • Tanyalah Ustaz (31 Disember 2018-)

DokumentariSunting

Bual bicaraSunting

Rancangan hiburan dan aneka ragamSunting

Rancangan hiburan khasSunting

Rancangan masakanSunting

SukanSunting

  • Female Malaysia BASEketball 2016-2017 (Bermula: 29 Ogos 2016 - 29 Januari 2017)
  • Soccer News
  • Scoreboard

Sinetron IndonesiaSunting

  • Kepompong
  • Bawang Merah Bawang Putih
  • Siti Nurbaya
  • Ratapan Anak Tiri
  • Sinar
  • Pintu Hidayah
  • Anakku Bukan Anakku
  • Dua Hati
  • Alisa
  • Jelita
  • Yasmin
  • Upik Abu dan Laura
  • Amanah Dalam Cinta
  • Sejuta Cinta Marshanda
  • Putri Yang Ditukar
  • Dia Jantung Hatiku

Rancangan lamaSunting

1990-anSunting

  • Buletin Utama
  • Evening News
  • Buletin 1:30
  • Buletin Awal
  • Majalah 3
  • News Hour
  • Laman Nurani
  • Al Kuliyyah
  • Jejak Rasul
  • Muzik Muzik
  • Wanita Hari Ini
  • Malaysia Hari Ini
  • Sinaran 7
  • Mospeada
  • Alam Ria Disney
  • Cereka Pilihan
  • Sunday Movie
  • Cereka Cuti Sekolah
  • Tayangan Minggu Ini
  • Cerekarama
  • Selekta Emas
  • Panggung Sabtu
  • Identiti
  • Dari Bilik Berita
  • L.A.Law
  • Imej
  • Sekapur Sirih
  • Nona
  • Warta 3
  • Money Matters
  • 7 O'Clock News
  • Citra Wara
  • Mike Hammer
  • Jade Solid Gold
  • Beyond Tomorrow
  • America's Top 10
  • True Colors
  • Kuali Besta
  • Enak Rasa Knorr & Lady Choice
  • Anika Rasa Kraft
  • Menu Malaysia
  • Kisah Benar
  • Cuba-Cuba
  • Benson & Hedges Gold & Dream
  • Mad About You
  • Dragon Flyz
  • Dinosaucers
  • Galeri Sukan
  • Just 10 Of Us
  • Full House
  • Star Trek The Next Generation
  • Conan The Adventurer
  • 321 Action
  • WWF Superstars
  • WWF Smackdown
  • Marlboro World Of Sport
    • Formula 1
    • Italian League Serie A
  • UEFA Champions League
  • German League Highlights
  • Spanish League Highlights
  • English Premier League Highlights

2000-anSunting

  • Buletin Utama
  • Buletin Pagi
  • Buletin 1:30
  • Majalah 3
  • 360
  • 999
  • Al Hidayah
  • Al Kuliyyah
  • Jejak Rasul
  • Malaysia Hari Ini
  • Motivasi Pagi
  • Wanita Hari Ini
  • Bincang Petang
  • Laman Nurani
  • Identiti
  • Roda Impian
  • Jobstreet@TV3
  • Ultraman
  • Stargate SG1
  • Earth:Final Conflict (2001-2002)
  • Asian Charlies Angels
  • Totally Tooned In
  • Oggy & The Cockroaches
  • Crush Gear
  • Funtoons
  • Men In Black
  • The Why Why Family
  • The Real Ghostbusters
  • The Wacky World Of Tex Avery
  • Duckula
  • Let's & Go
  • The Fly Tales
  • Pingu
  • Bob The Builder
  • X-Men Evolution
  • Kiteretsu
  • Chicky Hour
  • Marsupilami
  • Teenage Mutant Ninja Turtles
  • Detective Conan
  • Bleach
  • The Dapatuto Show
  • Citrawara
  • Citraneka
  • Cerekarama
  • Potret Kejayaan
  • Pearl Drama
  • Paati Vaithiyam 4U
  • Gedik Santai
  • Lintas Langsung
  • Sedapnya Bersama Ayamas
  • Carrefour Duniaku
  • Gangstarz
  • Pendekar Larut
  • Icip Icip
  • Bersamamu
  • Melodi Fuh!
  • MyStarz LG
  • Sembilu Kasih
  • From The Green Room
  • Jurnal Alam
  • Fair & Lovely
  • Dunia Baru
  • The Apprentice
  • Ronald McDonald's Funtime
  • Jalan Jalan Cari Makan
  • KFC Hour
  • Bollywood dot com
  • Saudagar Senja
  • Medik TV
  • FLO
  • First Mom
  • Talking Telephone Numbers
  • Kisah Benar
  • kisah-kisah anbiya
  • Anggun Ayu
  • Asia Hebat
  • Misteri Nusantara
  • Kelab Disney Malaysia
  • Neraca Hidup
  • Warna Warna Malaysia
  • Jejak Bahasa
  • Newsradio
  • WWF Smackdown
  • Formula 1
  • UEFA Champions League
  • English Premier League Highlights
  • Spanish League Highlights
  • Serie A Highlights
  • Germany League Highlights

2010-anSunting

  • Buletin Utama
  • Buletin Pagi
  • Buletin 1:30
  • Majalah 3
  • Laman Nurani
  • Al Hidayah
  • Al Kuliyyah
  • Wanita Hari Ini
  • Malaysia Hari Ini
  • 360
  • 999
  • Jelajah Joran
  • Nona
  • Soal Jawab
  • Bersamamu
  • Aduan Rakyat
  • Ilmu Alam Ghaib
  • Spice Routes
  • Biskut Apa?
  • Jalan Jalan Cari Makan
  • 5 Rencah 5 Rasa
  • Detik Tragik
  • Detective Conan
  • Naruto
  • Boboiboy
  • Dreamkix
  • Pocoyo
  • Chuggington
  • Woody Woodpecker
  • Spongebob Squarepants
  • Avatar:The Last Airbender
  • Penguin Of Madagascar
  • Samurai X
  • Beyblade
  • Cardcaptor Sakura
  • Crush Gear
  • Aikatsu
  • Initial D
  • Slot Azalea
  • Slot Zehra
  • Slot Samarinda
  • Slot Sinetron Indonesia
  • Slot Dahlia
  • Slot Cerekarama
  • Slot Cerekapilihan
  • Slot Aksi
  • Slot Seram
  • Slot Telenovela
  • Bang Bang Boom
  • Jangan Tidur Lagi
  • Tunggu Sekejap
  • Melodi
  • Mentor
  • Muzik Muzik
  • Anugerah Bintang Populer
  • Anugerah Juara Lagu
  • Anugerah Skrin
  • Senario
  • Op Maritim
  • Ilmuwan Islam
  • Vokal:Bukan Sekadar Rupa
  • UEFA Champions League
  • Bundesliga Highlights
  • Serie A Highlights
  • Spanish League Highlights
  • English Premier League Highlights
  • Formula 1

RujukanSunting