Senarai saluran Astro NJOI

Informasi terkini mengenai saluran Astro NJOI sedia ada dan terbaru.

Berikut merupakan saluran-saluran yang terdapat di Astro NJOI.

Saluran televisyen

     Saluran-saluran yang disorotkan dengan warna ini adalah saluran HD.

Siaran terestrial digital

Saluran Nama
101HD TV1
102HD TV2
103 TV3
114HD TV AlHijrah
122HD TVS
123HD Awesome TV
146HD TV Okey
147 DidikTV KPM
148 8TV
149 TV9
502 Bernama TV

Aneka Melayu

Saluran Nama Percuma Prabayar
104HD Astro Ria    
105HD Astro Prima    
106HD Astro Oasis    
107HD Astro Warna    
108HD Astro Citra    
111HD GO Shop Baaru    
112HD Astro Rania    
113HD Astro Aura    
116HD Colors Hindi    
118HD GO Shop Ruuma    
120HD GO Shop Gaaya    
140 NJOI TV    
150HD GO Shop Gaaya    

Aneka India

Saluran Nama Percuma Prabayar
201HD Astro Vaanavil    
202HD Astro Vinmeen HD    
203HD Astro Vellithirai    
211HD Sun TV    
212HD Sun Music    
214 Adithya TV    
215HD Sun News    
216HD KTV    
217HD Sun Life    
221HD Star Vijay    
222HD Colors Tamil    
223HD Zee Tamil    
241HD Astro Box Office Movies Thangathirai    
251HD Astro Box Office BollyOne HD    

Aneka Asia

Saluran Nama Percuma Prabayar
303HD GO Shop Chinese    
304HD Astro Xiao Tai Yang    
305HD TVB Classic    
306HD Astro AEC    
307HD Astro Shuang Xing    
308HD Astro Quan Jia HD    
309HD Celestial Movies    
310HD TVB Jade    
311HD Astro AOD    
316HD CTi Asia    
317HD TVB Entertainment News    
319HD TVB Xing He    
320HD TVBS Asia    
321 Celestial Classic Movies    
325HD Phoenix Chinese Channel    
326HD Phoenix InfoNews Channel    
333HD Astro Hua Hee Dai    
335HD CCTV-4    
352 Astro AOD    
354    
392HD KBS World    
393HD ONE    
395HD tvN Asia    
396HD K-Plus    

Filem

Saluran Nama Percuma Prabayar
401HD HITS Movies    
404HD BOO    
411HD HBO    
412HD Cinemax    
413HD Showcase Movies    
416HD tvN Movies    

Berita

Saluran Nama Percuma Prabayar
501HD Astro Awani    
503HD CGTN    
513HD Al Jazeera English    

Pembelajaran

Saluran Nama Percuma Prabayar
550HD Nat Geo WILD*    
Love Nature**    
552HD Discovery    
553HD Discovery Asia    
555HD History    
556HD Animal Planet    

*Ditamatkan siaran 1 Februari 2023
**Mulai 1 Februari 2023.

Kanak-kanak

Saluran Nama Percuma Prabayar
601HD Astro Tutor TV SK    
603HD Astro Tutor TV SMK    
611HD Astro Ceria    
612HD TA-DAA!*    
DreamWorks**    
615HD Cartoon Network    
616HD Nickelodeon    
617HD Nick Jr.    
618HD Moonbug Kids    
619HD Boomerang*    
620HD BBC CBeebies**    

*Ditamatkan siaran 1 Februari 2023
**Mulai 1 Februari 2023.

Aneka Inggeris

Saluran Nama Percuma Prabayar
704HD PRIMEtime    
706HD HITS    
707HD TLC    
708HD Food Network    
709HD Asian Food Network    
712HD Warner TV    
714HD Crime + Investigation    
715HD HGTV    
716HD DMAX    

Sukan

Saluran Nama Percuma Prabayar
801HD Astro Arena    
802HD Astro Arena 2    
810HD SPOTV2    
811HD Astro SuperSport    
812HD Astro SuperSport 2    
813HD Astro SuperSport 3    
814HD Astro SuperSport 4    
815HD Astro SuperSport 5    
816HD SPOTV    
817HD beIN Sports 2    
818HD beIN Sports    
819HD beIN Sports 3    
820HD Eurosport    
821HD WWE Network    
822HD Golf Channel    
823HD Premier Sports    
824HD Astro Cricket    

Saluran tambahan

Saluran Nama Catatan
472HD - 479HD Astro First Perlu menempah filem di Portal Astro First (480)
482HD - 487HD Astro Best Perlu menempah filem di Portal Astro Best (481)

Perkhidmatan interaktif

Saluran Nama
200 Portal Prabayar NJOI
480 Portal Astro First
481 Portal Astro Best

Saluran khas

  • Dipertontonkan secara percuma atau berbayar untuk masa yang terhad.
Saluran Nama Tempoh siaran Percuma Prabayar
100HD Too Fun! 14 Jan - 12 Feb 2023    

NJOI Lama Eksklusif

  • Saluran-saluran ini percuma untuk pelanggan NJOI lama* sahaja.

*Sebelum 28 April 2021.

Saluran Nama
125 Astro Prima
126 Astro Oasis
261 Astro Vaanavil
321 Celestial Classic Movies
344 Astro Xiao Tai Yang
346 Astro AEC
375 CCTV-4
531 Astro Awani
831 Astro Arena

Saluran radio

Stesen radio milik RTM

Saluran Nama
869 Nasional FM
870 Sabah V FM
871 Wai FM
872 Traxx FM
873 Minnal FM
874 Ai FM
875 Asyik FM

Stesen radio milik Astro

Saluran Nama SYOK
852 Hitz  
853 MY  
854 Lite  
855 Mix  
856 Era  
857 Sinar  
858 Melody  
859 Raaga  
860 SYOK Classic Rock  
861 SYOK Gold  
862 SYOK Opus  
863 Gegar  
864 SYOK India Beat  
865 SYOK Jazz  
866 SYOK Osai  
867 SYOK Bayu  
868 SYOK Kenyalang  
876 Zayan  
877 Go Xuan  

SYOK Eksklusif

Nama
Astro Awani Radio
You Streaming!
KBS World Radio
Boom! Radio
Red Radio
Rakita
AFO Radio
AFO Radio - Chinese
Radio Masti 24X7
MYX Radio
MOR Entertainment
TeleRadyo

Rujukan

Pautan luar